ODLIČAN POSAO ZVEZDE PRED POČETAK LŠ: Crveno-beli osigurali važan potpis! (FOTO)

Autor:

Sport

16.09.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda brine za budućnost.

ODLIČAN POSAO ZVEZDE PRED POČETAK LŠ: Crveno-beli osigurali važan potpis! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je produžio ugovor sa talentovanim desnim bekim Ognjenom Mimovićem do 2029. godine. Mimović je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka saradnje sa klubom i zahvalio se na ukazanom poverenju. Istakao je da će nastaviti da radi maksimalno na svakoj utakmici kako bi opravdao očekivanja i osvojio još mnogo trofeja sa Zvezdom. Naglasio je da mu je posebno drago što mu je na produžetku ugovora prvi čestitao otac.

- Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i da ću osvojiti još mnogo trofeja sa Zvezdom. Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici, i mislim da mi je gol protiv Bodea i nagrada za tu posvećenost. Nagrada je i produžetak ugovora svakako - počeo je Mimović i istakao da mu je na produžetku saradnje prvi čestitao tata i dodao:

- U narednih sedam dana nas očekuje i utakmica sa Benfikom, kao i večiti derbi. Pozivam sve navijače da nas podrže, a nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultata i opravdati ono što se očekuje od nas. Spremni smo za sve izazove i radujem se utakmicama koje slede - zaključio je Mimović.

Mimović se pokazao kao odličan igrač i može da doprinese dosta klubu. Posebno se istakao protiv Bodea u kvalifikacijama za Ligu šampiona kada je postigao pogodak koji je praktično crveno-belima pomogao u velikoj meri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading