DA LI JE OVO KRAJ SARADNJE? Fudbaler Zvezde napravio ČUDAN potez!

Autor:

Sport

15.09.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanga je poznat po svojim smicalicama.

DA LI JE OVO KRAJ SARADNJE? Fudbaler Zvezde napravio ČUDAN potez!

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Aleksandar Katai

Fudbaler Crvene zvezde, Gelor Kanga,  nije imao zapaženu minutažu ove sezone, što je izazvalo pažnju javnosti. Gabonac je do sada odigrao svega nešto više od 80 minuta u tri meča, a poslednji put je bio u sastavu 3. avgusta, dok ga u poslednja dva meča Zvezde nije bilo ni u protokolu.

Foto: FK Crvena zvezda

Gelor Kanga

Iako Kanga nije bio u centru pažnje na terenu, svojim postupcima van stadiona uspeo je da privuče pažnju javnosti. Naime, on je otpratio klub iz Ljutice Bogdana na Instagramu i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, što je iznenadilo mnoge.

Pored svega, Kanga je prijavljen za Ligu šampiona, što jasno pokazuje da Vladan Milojević i njegov stručni štab i dalje računaju na gabonskog reprezentativca. S obzirom na to da će Zvezda igrati na tri "fronta", jasno je da postoji potreba za iskusnim vezistom poput Kange.

Ipak, potezi koje je Kanga povukao su prilično čudni i iznenadni, te ostaje da vidimo kakav će biti rasplet ove situacije oko iskusnog veziste. S obzirom na njegov talenat i iskustvo, moguće je da će se situacija oko njega brzo promeniti, a da će on ponovo zauzeti zapaženu ulogu u timu Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading