ZVEZDA I KANGA? Oglasio se fudbaler crveno-belih i otkrio sve!

Autor:

Sport

16.09.2024

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zanimalo sve navijače Zvezde!

ZVEZDA I KANGA? Oglasio se fudbaler crveno-belih i otkrio sve!

Foto: Starsport

Gelor Kanga i Seku Sanogo

Gelor Kanga, fudbaler Crvene zvezde, stekao je status miljenika navijača ovog kluba zahvaljujući svojoj predanosti i posvećenosti na terenu. Gabonac je postao poznat po tome što se bori za dres kluba kao da je u njemu ponikao, a njegovo ponašanje na terenu i van njega sugeriše da je "Marakana" postala njegova druga kuća.

Foto: FK Crvena zvezda

Gelor Kanga

Iako je Kanga zauzimao nešto manje zapaženu ulogu prošle sezone, uspeo je da se ponovo nametne kao bitan igrač, posebno poentirajući u derbiju. Međutim, nedavno se situacija ponovo zakomplikovala kada je vezista samo startovao protiv TSC-a, a nije bio u timu za evropske utakmice.

Nedeljama su kružile razne teorije o Kangu, a čak se pisalo i da je otpratio klub sa društvenih mreža. Međutim, juče je Kanga odlučio da stavi tačku na sve spekulacije i oglasio se putem "Instagrama". Porukom na srpskom jeziku, jasno je stavio do znanja da je i dalje fudbaler Crvene zvezde i da je sve u redu kada su on i klub u pitanju. 

- Zvezda familija - poručio je Kanga.

 

 

Kanga je svojom porukom na društvenim mrežama uspeo da stavi tačku na spekulacije i potvrdi svoju vernost Crvenoj zvezdi. Njegova predanost i odanost klubu i navijačima su još jednom potvrđeni, a njegova uloga u timu i dalje ostaje ključna za uspehe Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading