TERZIĆ PONOSAN NA USPEHE: "Zvezda je oduvek bila simbol srpstva!"

Autor:

Sport

16.09.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smemo zaboraviti da svaki dan budemo bolji i pozitivan primer svima drugima - ističe Terza.

TERZIĆ PONOSAN NA USPEHE: "Zvezda je oduvek bila simbol srpstva!"

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Danas je predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, istakao značaj Zvezde kao simbola srpstva, naglašavajući da je klub ponosan na svoje članove koji će se takmičiti na evropskoj sceni. Sa 14 klubova učesnika, Crvena zvezda će zauzeti značajno mesto u evropskim takmičenjima, a svakom učesniku je uručeno priznanje "Zvezdin štit u Evropi".

- Zvezda je oduvek bila simbol srpstva, to su nam u amanet ostavili slavni prethodnici i nikada ne smemo zaboraviti da svaki dan budemo bolji i pozitivan primer svima drugima - rekao je danas predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Uoči početka Lige šampiona, Terzić je pozvao sve članove da podrže fudbalski klub u njihovim predstojećim mečevima. Posebno je istakao značaj zajedništva crveno-bele porodice, pozivajući sve da budu deo ove podrške.

- Okupili smo se u nedelji kada počinju evropska takmičenja. Marljivim radom ste se izborili za to i ponosni smo na vas. Imaćete priliku da na pravi način predstavljate Zvezdu, Beograd i Srbiju. U četvrtak fudbalski klub  počinje takmičenje u novom formatu Lige šampiona i pozivam vas sve da ih podržite protiv Benfike i pokažete zajedništvo koje krasi crveno-belu porodicu - naveo je Terza.

Predstavnici različitih sportskih grana, poput fudbalera, košarkaša, džudista, odbojkaša, rukometašica, košarkašica, fudbalerki, vaterpolistkinja, hokejaša, mačevaoca, boksera, šahista, karatista i automobilista, su ponosno predstavljali Zvezdu na evropskoj sceni. Predsednik Skupštine SD Crvena zvezda, Stojan Vujko, čestitao je članovima kluba na ovom izuzetnom uspehu, ističući značaj njihovog ponosa, ali i očekivanja u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

- Čestitam vam i želim da vam poručim da smo ponosni na vas. Želimo da se vratite sa dobrim rezultatom, da nosite crveno-beli štit ponosno, da nema lakih poena protiv Zvezde i da osvojite medalje i trofeje - jasan je Vujko.

U ime nagrađenih, kapiten fudbalskog tima, Uroš Spajić, izrazio je želju za nastavkom niza uspeha, ističući da Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Povodom ovog velikog uspeha, stigla je i čestitka prvog čoveka bratskog Olimpijakosa, Mihailisa Kunturisa.

- Želim nam da nastavimo da nižemo dobre rezultate jer Zvezda zaslužuje da bude među najboljima. Srećno svima - istakao je Spajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading