DOĐI NA NAPREDAK, KUPI KARTU ZA BENFIKU: Zvezda uputila važno obaveštenje za navijače!

Autor:

Sport

14.09.2024

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa akcija crveno-belih.

DOĐI NA NAPREDAK, KUPI KARTU ZA BENFIKU: Zvezda uputila važno obaveštenje za navijače!

Foto: FK Crvena zvezda

Večeras od 20.00 časova, fudbaleri Crvene zvezde će na svom stadionu, popularno nazvanom Marakana, dočekati ekipu Napretka u utakmici koja će biti posebna po više osnova. Osim što će biti prilika da navijači uživaju u fudbalskom spektaklu, ova utakmica će biti i oproštaj od legendarnog muzičara Bore Đorđevića, što će dodatno obogatiti atmosferu na stadionu.

Klub je odlučio da ulaz na stadion bude besplatan za ovu utakmicu, ali to nije jedina dobra vest za navijače. Naime, već od danas kreće prodaja pojedinačnih karata za meč sa portugalskom ekipom Benfikom, što pruža idealnu priliku svima koji nisu do sada obezbedili svoje mesto na Marakani za otvaranje Lige šampiona.

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Svi posetioci večerašnje utakmice protiv Napretka imaće priliku da na promenaru stadiona kupe i kartu za meč sa Benfikom, čime će unapred osigurati svoje mesto na tribinama za taj prestižni evropski meč.

Cene ulaznica za mečeve na Marakani su različite u zavisnosti od tribine. Ulaznice za sever i jug stadiona koštaju 3.500 dinara, za istok 6.000 dinara, za zapad 7.000 dinara, dok je cena ulaznice za tribinu Siniša Mihajlović 16.000 dinara. Važno je napomenuti da je broj dostupnih pojedinačnih ulaznica za meč sa Benfikom sve manji, s obzirom na to da su premijum sezonske ulaznice i paketi karata za Ligu šampiona već gotovo rasprodati.

Sve u svemu, večerašnja utakmica između Crvene zvezde i Napretka biće prilika za navijače da uživaju u fudbalskom spektaklu, da oproste se od Bore Đorđevića i da unapred obezbede svoje mesto na Marakani za mečeve Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading