GROBARI U NEVERICI: Dok se sa crno-belima poigrava ko god stigne, njihov doskorašnji golgeter trese mreže kao od šale! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.09.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazalo se da su bez njega samo prosečna superligaška ekipa.

GROBARI U NEVERICI: Dok se sa crno-belima poigrava ko god stigne, njihov doskorašnji golgeter trese mreže kao od šale! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/1matheussaldanha

U osmoj takmičarskoj rundi elitnog ranga srpskog klupskog fudbala, ekipa Partizana doživela j rezultatski neuspeh, a bolji od srpskog vicešampiona bio je OFK Beograd koji je u samom finišu meča stigao do rezultatskog preokreta i tri važna boda kojima je potvrdio da će ove sezone konkurisati i za poziciju koja vodi u Evro kupove za sezonu 2025/26.

Pored činjenice da su nastavili sa serijom katastrofalnih rezultata u aktuelnoj takmičarskoj godini, navijače crno-belih zabolela je još jedna činjenica.

Naime, Mateus Saldanja, doskorašnji golgeter Partizana, nedavno je napustio Humsku i pridružio se mađarskom Ferencvarošu. Iako je izgledalo da nije želeo da se ovo dogodi, Saldanja je ispoštovao odluku crno-belih i preselio se u Mađarsku, gde je već na svom debiju pokazao svoj talenat i doprineo pobedi svog novog tima.

Na svom debiju za Ferencvaroš, Saldanja je briljirao. Postigao je dva pogotka i asistirao za treći gol, čime je značajno doprineo pobedi svog novog tima u Kupu Mađarske. Njegova izvanredna igra za samo desetak minuta na terenu pokazala je da je reč o izuzetno talentovanom napadaču.

 

 

Nakon utakmice, Saldanja je podelio fotografije i snimke sa terena na društvenim mrežama, uz komentar koji je nagovestio da je spreman za nove izazove. Njegova objava privukla je pažnju kako navijača Partizana, tako i navijača Ferencvaroša koji su sa nestrpljenjem očekivali da vide šta će novi Brazilac doneti njihovom timu.

Transfer Mateusa Saldanje u redove Ferencvaroša označio je novi početak u njegovoj karijeri. Njegova brza adaptacija i izvanredan debi pokazuju da će biti značajno pojačanje za mađarski tim, dok će navijači Partizana zauvek pamtiti njegove golove i doprinos koji je pružio tokom svog boravka u ovom klubu. Saldanja je sada spreman da ostvari nove uspehe u Mađarskoj, dok će njegovi navijači sa nestrpljenjem pratiti njegove dalje korake.

Sa druge strane grobarima ostaje nada da će klub uspeti da se izdigne iz nagomilanih problema, a vremena za tako nešto je malo, s obzirom da se već u ponedeljak 23. septembra igra Večiti derbi u kojem crno-beli imaju imperativ pobede ukoliko žele da sačuvaju i minimalne šanse da ostanu u trci za šampionskim peharom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading