DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN U ZAJEČARU? Sudijski ekspert otklonio sve dileme - evo šta je istakao nakon meča! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.09.2024

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni oblaci su se odavno nadvili nad Humskom.

DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN U ZAJEČARU? Sudijski ekspert otklonio sve dileme - evo šta je istakao nakon meča! (VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon katastrofalnih partija na međunarodnoj sceni, fudbaleri Partizana doživeli su rezultatski neuspeh i u domaćoj superligaškoj konkurenciji, a bolji od srpskog vicešampiona bio je OFK Beograd koji je u samom finišu meča stigao do rezultatskog preokreta i tri važna boda kojima je potvrdio da će ove sezone konkurisati i za poziciju koja vodi u Evro kupove za sezonu 2025/26.

Nakon remija sa Vojvodinom i IMT-om, očekivalo se da će ekipa trenera Aleksandra Stanojevića ispraviti greške i ostvariti pobedu, ali to se nije desilo.

Dva puta su crno-beli imali rezultatsku prednost i činilo se da će uspeti da se iz Zaječara vrati sa sva tri boda u džepu, ali je nesmotrenost Marija Jurčevića kumovala tome da "romantičari" u 86. minutu stignu do jedanaesterca, a svojom hrabrom igrom u nadoknadi vremena, osvoje i kompletan plen.

Jedanaesterac koji je dosuđen za fudbalere OFK Beograda u 86. minutu izazvao je polemike sportske javnosti, ali se čini da je sve dileme razrešio nekadašnji fudbalski arbitar Raka Đurović koji je izjavio:

- Naizgled slična situacija sa jučerašnjom u Superligi Srbije, ali sa bitnom razlikom. Odbrambeni igrač FK Partizan loše procenjuje loptu i poprilično neoprezno i nonšalantno skače za njom pa onda mora da snosi i odgovornost za poziciju svojih ruku. Iako je moguće da nema nameru, kažnjava se njegova bezobzirnost i neopreznost zbog čega sam saglasan sa sudijskom odlukom da se dosudi jedanaesterac u korist OFK Beograda.

 

 

Fudbaleri iz Humske u ovom momentu nakon šest odigranih prvenstvenih mečeva sa skorom od tri pobede, dva remija i jednog poraza i ukupno 11 osvojenih bodova, zauzimaju tek šestu poziciju na tabeli superligaškog karavana, a već u narednom kolu na programu je Večiti derbi koji bi u slučaju neupseha crno-belih, već sada mogao ekipu trenera Aleksandra Stanojevića da eliminiše iz trke za šampionski pehar.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading