HAOS U NOVOM PAZARU: Navijaču pozlilo, HITNO prebačen u bolnicu!

Autor:

Sport

15.09.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u gradu kaj Jošanice.

HAOS U NOVOM PAZARU: Navijaču pozlilo, HITNO prebačen u bolnicu!

Foto: FK Novi Pazar

Finiš utakmice između Novog Pazara i Čukaričkog nije protekao kako su navijači očekivali. Umesto slavlja ili razočaranja zbog rezultata, na stadionu se desila neprijatna scena kada je jednom od navijača domaćeg kluba pozlilo. Brzom intervencijom hitne pomoći, navijač je prebačen u bolnicu, dok su ostali gledaoci u neverici posmatrali ovaj dramatičan događaj.

Pored pružanja prve pomoći od strane prisutnih, na scenu su stigli i pripadnici policije, a navijač je brzo prevezen u bolnicu. Nadamo se da nije reč o ozbiljnijem zdravstvenom problemu i želimo mu brz oporavak kako bi se što pre vratio na tribine i nastavio da bodri svoj omiljeni klub.

Jedna od ključnih stvari u ovakvim situacijama je brza reakcija i intervencija, a upravo to se desilo na stadionu u Novom Pazaru. Hitna pomoć je stigla veoma brzo i pružila neophodnu medicinsku pomoć navijaču, dok su prisutni pokušali da mu pruže pomoć dok se čekalo dolazak stručnog medicinskog tima.

Neprijatni događaji poput ovog često pokažu i lepu stranu ljudi, a to je solidarnost i briga za druge. Na stadionu su se ljudi okupili oko navijača kojem je pozlilo, pružajući mu podršku i pomoć koliko su mogli. Ovakvi trenuci pokazuju da je solidarnost među ljudima i dalje prisutna, čak i u okvirima sportskih događaja gde rivalstvo može biti izraženo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading