NAVIJAČ POGINUO PRE UTAKMICE: Nesmotrena reakcija ga koštala života!

Autor:

Sport

15.09.2024

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tagične vesti iz Španije.

NAVIJAČ POGINUO PRE UTAKMICE: Nesmotrena reakcija ga koštala života!

Foto: Profimedia

Pre utakmice između Rela Sosijedada i Real Madrida dogodila se stravična nesreća u kojoj je stradao navijač tima iz San Sebastijana. Pri ulasku na stadion je pao preko ograde i teško se povredio. Hitna pomoć je brzo reagovoala i brzo prevezen je u bolnicu, ali nije preživeo. Takođe, minuta ćutanja biće održana na sledećoj kućnoj utakmici 28. septembra protiv Valensije.

- Duboko žalimo zbog gubitka člana našeg kluba. On je preminuo sinoć nakon nesreće pri pokušaju da uđe u Reale arenu. Plavo-beli klub izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima preminule osobe, koja je bila i nosilac sezonske karte. Prvi tim će u utorak igrati protiv Majorke sa crnim trakama, a na prvoj narednoj utakmici u San Sebastijanu, 28. septembra protiv Valensije, biće minut ćutanja - navode iz kluba.

Utakmica je završena pobedom Real Madrida od 2:0, sa golovima postignutim od strane Kilijana Mbapea i Vinisijusa Žuniora iz jedanaesteraca. Hrvatski reprezentativci, Luka Modrić i novajlija Luka Sučić, odigrali su ključne uloge u utakmici. Modrić, kapiten kako Reala Madrida tako i hrvatske reprezentacije, pokazao je izuzetnu kontrolu sredine terena tokom cele utakmice, značajno doprinoseći uspehu "kraljevskog kluba".

U međuvremenu, Sučić, koji je prvi put nastupio u startnoj postavi baskijskog kluba, ostavio je snažan utisak pogodivši prečku dva puta, zaslužujući pohvale kako od trenera tako i od navijača. Ovaj tragični incident služi kao podsećanje na duboku vezu između navijača i njihovih voljenih klubova i dubok uticaj takvih gubitaka na fudbalsku zajednicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading