TADIĆ NEMILOSRDAN: Bivši kapiten Srbije doneo još jednu pobedu Feneru i pokazao da nije za penziju! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadić rešio još jednu utakmicu.

TADIĆ NEMILOSRDAN: Bivši kapiten Srbije doneo još jednu pobedu Feneru i pokazao da nije za penziju! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Dušan Tadić, bivši kapiten reprezentacije Srbije, nastavlja da ostavlja dubok trag u turskom fudbalu. Njegova uloga u pobedi Fenerbahčea nad Kasimpašijem bila je presudna, a njegova izuzetna igra donela je timu tri dragocena boda u borbi za titulu u turskoj Superligi.

Sve je bilo gotovo za samo 39 minuta igre kada je Tadić bio ključni igrač u oba gola postignuta na utakmici. Prvo je majstorski asistirao Alanu Sen-Maksimanu, a potom je i sam postigao gol iz penala, donoseći Fenerbahčeu nedostižnu prednost od 2:0.


Tadićeva forma u turskoj Superligi je impresivna, sa tri postignuta gola i dve asistencije. Ovaj zbirni učinak ga svrstava među najbolje igrače lige, a njegova uloga u ekipi Fenerbahčea je nezamenljiva. Veruje se da će Dušan Tadić i ove sezone biti ključni igrač u ekipi Žozea Murinja u borbi sa Galatasarajem, a njegova izuzetna forma i talenat pružaju nadu navijačima da će Fenerbahče ostvariti uspeh u nadolazećim mečevima.

Takođe, sveže pojačanje Fenerbahčea, Filip Kostić, nije bio u protokolu za ovaj meč, ali se očekuje da će doprineti timu svojim kvalitetom i iskustvom u narednim utakmicama. Dušan Tadić nastavlja da bude ključni igrač Fenerbahčea, a njegova izuzetna forma i talenat donose nadu navijačima da će ekipa ostvariti uspeh u turskoj Superligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading