PIKSIJU NE VALJA, ALI ZATO MURINJU ITEKAKO: Pogledajte dve fenomenalne magije Dušana Tadića! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten Srbije ima šta da pokaže.

PIKSIJU NE VALJA, ALI ZATO MURINJU ITEKAKO:  Pogledajte dve fenomenalne magije Dušana Tadića! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Dušan Tadić, nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije, i dalje pokazuje svoje fudbalsko majstorstvo iako je napustio nacionalni tim "preko noći". Iako je odlučeno da Tadiću bude dodeljena sporedna uloga, on je i dalje uspeo da pokaže svoju izuzetnu veštinu na terenu. Tako je na meču sa Alanjasporom postigao drugi gol, prikazujući svoje majstorstvo koje je oduševilo kako trenera Fenerbahčea, Žozea Murinja, tako i njegove saigrače.

Dušan Tadić je bio jedan od simbola i glavnih uzdanica srpske reprezentacije u prethodnoj deceniji. Njegovo prisustvo na nacionalnim okupljanjima bilo je neizostavno, a njegova veština i znanje fudbala su bili neosporni. Međutim, i pored toga, odlučeno je da Tadiću bude dodeljena sporedna uloga, što je rezultiralo njegovim iznenadnim odlaskom iz reprezentacije.

Na meču sa Alanjasporom, Dušan Tadić je pokazao svoje majstorstvo postigavši drugi gol za Fenerbahče. Ovaj pogodak je došao u ključnom trenutku, kada je protivnik bio nadomak izjednačenja, ali je Tadić uspeo da lobuje istrčalog golmana Alanjaspora i postigne gol iz prve prilike Fenera u nastavku meča. Ovaj potez je donio olakšanje kako treneru Žozeu Murinju, tako i Tadićevim saigračima, a nedugo zatim domaćin je postigao i treći gol, čiji je strelac bio Edin Džeko.

 

Tadić je u Fenerbahče stigao prošle godine iz Ajaksa i u takmičarskoj 2023/24 je odigrao 56 utakmica u 16 golova. Ovo mu je prvi ove sezone na osmom meču. Statistika govori sama i pokazuje da je Tadić izuzetno bitan za turskog giganta. Zanimljvo će biti videti kako će Srbija igrati bez svog kapitena. On je rekorder po broju nastupa 111, a postigao je 23 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading