TADIĆ PONOVO POKAZAO KAKAV JE MAJSTOR! Fenomenalna egzekucija bivšeg kapitena Srbije! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tadić još nije za staro gvožđe,

TADIĆ PONOVO POKAZAO KAKAV JE MAJSTOR! Fenomenalna egzekucija bivšeg kapitena Srbije! (VIDEO)

Foto: Profimedia

U četvrtom kolu turske Superlige, srpski fudbaler Dušan Tadić bio je ključni igrač koji je doneo prednost Fenerbahčeu protiv Alanjaspora. Igrao se 43. minut kada su domaći poveli zahvaljujući balkanskom tandemu Tadić-Džeko. Kombinacija između Edina Džeka i Dušana Tadića rezultirala je fantastičnim golom, prikazanom majstorijom bivšeg kapitena Srbije.

Dušan Tadić nedavno se oprostio od reprezentacije, a mnogi smatraju da je na tu odluku uticao sukob sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Ova odluka sigurno je izazvala reakcije među ljubiteljima fudbala i navijačima reprezentacije Srbije, s obzirom na Tadićev značajan doprinos timu tokom godina.

Tadić je po ko zna koji put da su godine samo broj i da nije za staro govžđe i da je veoma bitan šraf svog tima. Murinjo ima puno poverenje u bivšeg kapitena Srbije i zadovoljan je kako Tadić igra. Nekadašnji reprezentativac Srbije je veliki majstor i njegove egzekucije se neće tek tako zaboraviti. 

Tadić je u Fenerbahče stigao prošle godine iz Ajaksa i u takmičarskoj 2023/24 je odigrao 56 utakmica u 16 golova. Ovo mu je prvi ove sezone na osmom meču. Statistika govori sama i pokazuje da je Tadić izuzetno bitan za turskog giganta. Zanimljvo će biti videti kako će Srbija igrati bez svog kapitena. On je rekorder po broju nastupa 111, a postigao je 23 pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading