REPUBLIKA EKSLUZIVNO SAZNAJE: Sudbina Lazara Romanića još uvek neizvesna!

Autor: SAVA JOJIĆ

Sport

12.09.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga se nastavlja.

REPUBLIKA EKSLUZIVNO SAZNAJE: Sudbina Lazara Romanića još uvek neizvesna!

Foto: Starsport

Fudbaler Železničara iz Pančeva, Lazar Romanić definitivno je zadivio sve svojim partijama u prošloj sezoni, ali i u ovoj. Romanić je na početku ove takmičarske godine postao kapiten "dizelke", a njegovi potezi nisu ostali nezapaženo od kako domaćih, tako i stranih klubova. 

Zimus je na adresu Pančevaca stigla ponuda od Rubina iz Kazanja, ali Romanić je ipak ostao u Železničaru kako bi pomogao ekipi da izbore opstanak u Superligi, što je na kraju i desilo. Prema saznjanjima Republike, Partizan je bio zainteresovan za Romanića, vodili su se pregovori tokom čitavog leta, ali na kraju je ipak ovaj transfer propao.

Foto: Starsport

Lazar Romanić

Nakon što je priča završena na relaciji Romanić - Partizan, pominjalo se da će sjajni fudbaler pojačati redove turkse Rize. Međutim, kako je naš portal saznao Romanić će ostati igrča Železničara, a prema rečima njegovog agenta, Bojana Šaranova, Romanić nije ni otišao u Tursku na pregovore, tako da od ovog posla neće biti ništa.

- Romanić ostaje u Železničaru, nikakvi pregovori nisu bili, nismo ni išli u Tursku - rekao je Romanićev agent za Republiku.

Romanić je ponikao u Crvenoj zvezdi, ali nikada nije dobio pravu priliku, pa je morao da se kali zaobilaznim putem u inostranstvu. U dosadašnjem delu karijere igrao je i za OFK Beograd, Borac Čačak, Lamiju, gde se i afirmisao kao fudbaler i privukao pažnju ''dizelke''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading