CICIPAS BOLJE DA JE POMOGAO BRATU, NEGO ŠTO JE GLEDAO FUDBAL: Đenova otiknula pobedu Romi u poslednjem minutu!

Autor:

Sport

15.09.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma ispustila pobedu.

CICIPAS BOLJE DA JE POMOGAO BRATU, NEGO ŠTO JE GLEDAO FUDBAL: Đenova otiknula pobedu Romi u poslednjem minutu!

Foto: Profimedia

Poslednji dan u nedelji bio je rezervisan za uzbudljiv duel u Seriji A, gde je Đenova odigrala 1:1 sa Romom na stadionu "Liđi Feraris" u Đenovi. Iako su mnogi očekivali ubedljivu pobedu gostiju, fudbal je pokazao svoju nepredvidivost.

Roma je povela golom Artema Dovbika posle odbitka u 37. minutu, nakon što su prethodno Ukrajinac i Stefan El Šaravi propustili dve velike šanse. Delovalo je da će gosti odneti pobedu, ali Đenova je uspela da izjednači u poslednjim trenucima meča. Toni De Vinter je iskoristio centaršut Vitinje i postigao gol u 96. minutu, donoseći Đenovi važan bod.

Foto: Profimedia

Detalj sa utakmice Đenove i Rome

Nakon ovog remija, Roma i dalje nema pobedu ni posle četiri kola Serije A, dok je Đenova zabeležila važan bod i privremeno se popela u gornji deo tabele. Očekuje se da će ova neizvesna borba za bodove dodatno zakomplikovati situaciju u ligi.

Posebnu pažnju privukla je emotivna reakcija trenera gostujućeg tima Danijele De Rosija, koji je isključen tokom meča. Njegova reakcija nakon gola Đenove sigurno je ostavila traga na atmosferu na terenu i van njega. Takođe, obeležilo je prisustvo Stefanosa Cicipasa, što je verovatno razbesnelo Grke, pošto je odjavio nacionalni tim i nije pomogao u borbi protiv Srbije u Dejvis kupu.

Foto: Profimedia

Stefanos Cicipas

Fudbal je još jednom pokazao svoju nepredvidivost, a ovaj meč će ostati upamćen po neizvesnoj borbi i emotivnoj atmosferi na stadionu "Liđi Feraris". Navijači i ljubitelji fudbala već sa nestrpljenjem iščekuju sledeće utakmice kako bi videli nove iznenađujuće obrte u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading