FUDBALER PAO SA BALKONA! Hitno prevezen na odeljenje intenzivne nege, u KRITIČNOM je stanju!

Autor:

Sport

15.09.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari mu se bore za život.

FUDBALER PAO SA BALKONA! Hitno prevezen na odeljenje intenzivne nege, u KRITIČNOM je stanju!

Foto: Profimedia

Reprezentativac Saudijske Arabije i fudbaler kluba Al Šabab, Fahad Al Muvalad, doživeo je tešku nesreću nakon što je pao sa balkona svog stana u Dubaiju. Ova nezgoda se dogodila u četvrtak, a Al-Muvalad se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege u bolnici. Lokalna policija potvrdila je ovaj događaj, ističući da su istrage u toku, te da će nadležni organi biti obavešteni o rezultatima istrage.

Fahad Al Muvalad je rođen pre 31 godinu, a svoju fudbalsku karijeru gradio je u redovima Al Itihada, gde je prošao kroz omladinsku školu i debitovao za prvi tim 2011. godine. Pored toga, kratko je bio na pozajmici u španskom Levanteu 2018. godine, pre nego što se vratio u Saudijsku Arabiju. Poslednje dve godine proveo je kao član ekipe Al Šabab, a od 2012. godine je reprezentativac svoje zemlje.

Al Muvalad je do sada odigrao 78 mečeva i postigao 17 golova za reprezentaciju Saudijske Arabije. Predstavljao je svoju zemlju na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kao i na dva Azijska prvenstva - 2015. i 2019. godine. Ipak, tokom igranja za Al Itihad, suočio se sa jednogodišnjom suspenzijom zbog dopinga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading