DA LI JE MOGOA BOLJE? Srpski golman primio pogodak kakav se retko viđa! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golčina!

DA LI JE MOGOA BOLJE? Srpski golman primio pogodak kakav se retko viđa! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Fudbaleri Al Itihada su ostvarili važnu pobedu nad ekipom Al Tavuna rezultatom 2:1 u meču drugog kola prvenstva Saudijske Arabije. Utakmica je bila posebno uzbudljiva zbog spektakularnog pogotka Muse Beroua, koji je naneo poraz srpskom golmanu Predragu Rajkoviću. Berouov udarac izvanredne snage sa preko 30 metara bio je neodbranjiv za Rajkovića, koji je pokušao sve što je mogao, ali nije uspeo da zaustavi loptu.

Gambijac iz ekipe Al Tavuna postigao je fantastičan gol na početku drugog poluvremena, šaljući loptu ka golu izvanrednom snagom i preciznošću. Rajković je bio nemoćan da odbrani ovaj udarac, uprkos svojim naporima da zaustavi loptu. Taj gol je definitivno bio jedan od najupečatljivijih momenata utakmice.

Napadač Al Itihada, Karim Benzema, uspeo je da donese izjednačenje svojoj ekipi nakon maestralnog udarca. Njegov gol je uneo novu dinamiku u meč i pokazao njegovu izuzetnu fudbalsku veštinu.

Alžirski internacionalac Hosem Auar je postigao odlučujući gol za Al Itihad u samom finišu susreta, osiguravajući timu pobedu. Ovaj gol je doneo veliko slavlje ekipi i navijačima, jer je bio ključan za konačan ishod utakmice.

Rajković je stigao u Al Itihad u transferu vrednom 8.000.000 evra, što je pokazatelj poverenja kluba u njegov talenat i veštine. Iako se suočava sa konkurencijom Mohameda Al-Mahasneha, očekuje se da će Rajković imati značajnu ulogu u ekipi u narednoj sezoni, budući da se očekuje da će biti prvi izbor Lorana Blana. Rajkovićeva bogata fudbalska karijera obuhvata klubove poput Jagodine, Crvene zvezde, Makabi Tel-Aviva, Remsa i Majorke, što pokazuje njegovo iskustvo i kvalitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading