ITALIJANI BRUTALNO OSULI PALJBU PO VLAHOVIĆU: Trener Mota ga brani, ali mediji su surovi!

Autor:

Sport

15.09.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač na meti žestokijh kritika.

ITALIJANI BRUTALNO OSULI PALJBU PO VLAHOVIĆU: Trener Mota ga brani, ali mediji su surovi!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa su ponovo razočarali svoje navijače, jer su i drugu utakmicu zaredom remizirali, ne postigavši nijedan pogodak. Sinoć su odigrali nerešeno sa Empolijem 0:0, a isti rezultat je bio i protiv Rome, kolo pre ovoga.

Srpski fudbaler Dušan Vlahović našao se na meti Italijana zbog loše realizacije. Trener crno-belih iz Torina, Tijago Mota, istakao je da ekipa mora više da koristi Dušanovu dubinu, naglašavajući njegove napadačke sposobnosti i skok igru.

- Moramo više da koristimo Dušanovu dubinu, jer on te prostore odlično napada. On je napadač koji odlično napada prostor u šesnaestercu, ima dobru skok igru i postoji više načina da to iskoristimo, kako bi davao više golova - poručio je Mota i dodao:

Foto: Profimedia

Dušan Vlahović

- Kako da mu pomognemo da bude manje nervozan? Slažem se da taj aspekt treba da popravi, ali dosta napreduje. Jasno je da kao napadač živi za golove, ali nam osim toga donosi i mnogo drugih stvari u napadu i odbrani. Mora da ostane fokusiran i da nastavi da igra kao do sada. On je pozitivan, lider ekipe i maksimalno se trudi da odradi svoj posao - zaključio je Mota. 

Međutim, italijanski mediji su ponovo surovi prema Vlahoviću, baš kao i prošle sezone. Srpski napadač je imao period od dva ipo meseca gde nije zatresao mrežu protivnika, ali je onda proradio i bio stub Juventusa. Italijani su Vlahoviću dali ocenu 4.5, što je poražavjuće za bivšeg fudbalera Partiztana.

- Uvek očekivanog ili isključenog od Ismajlija, kada se nađe sam na uglu od Daglasa Luiza na početku drugog poluvremena, loše bira tajming i dovodi ga u ludnicu. Ubrzo nakon toga, Nikoov jedini bljesak stavlja ga u oči sa Vaskezom: golman je dobar, a on mnogo manje - piše italijanski Tutosport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading