SADA JE SVE JASNO: Lion otkrio detalje transfera Fuera u Partizan!

Autor:

Sport

15.09.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doveli pojačanje iz škole francuskog tima.

SADA JE SVE JASNO: Lion otkrio detalje transfera Fuera u Partizan!

Foto: FK Partizan

Francuski klub Olimpik Lion nedavno je obelodanio detalje o transferu mladog senegalskog fudbalera Papea Furera u redove srpskog vicešampiona Partizana. Furera, koji je rođen 2005. godine, stigao je u Partizan bez ikakvog obeštećenja, što predstavlja izuzetno zanimljiv detalj ovog prelaska.

Olimpik Lion je takođe saopštio da će zadržati 25 odsto od sledeće prodaje ovog talentovanog fudbalera. Ovo je standardna praksa u transferima mladih igrača, ali svakako predstavlja važan detalj u ovom slučaju.

- Olimpik Lion obaveštava javnost o odlasku veziste Papea Furera u srpski klub Partizan iz Beograda. Klub je zadržao 25 odsto od sledeće prodaje igrača koji je 2005. godište - navode iz francuskog kluba.

Pape Furer, koji je stigao iz škole fudbala Liona, predstavlja značajno pojačanje za Partizan. Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević, istakao je da je Furer talentovan igrač sa odličnim ofanzivnim karakteristikama i tehničkim sposobnostima. Njegov dolazak sigurno će uneti dodatnu svežinu u ekipu i predstavlja deo dugoročnog plana kluba.

- Pape Furer je došao iz škole Liona. Talentovan igrač, neko vreme smo pregovarali sa njim. Ima dobre ofanzivne karakteristike, ima tehničke sposobnosti. On je naš projekat. Nije u konkurenciji za OFK Beograd, za kasnije ćemo da vidimo - istakao je šef stručnog štaba crno-belih.

Iako Pape Furer trenutno nije u konkurenciji za utakmice sa OFK Beogradom, njegov dolazak jasno pokazuje da Partizan planira dugoročno. Mladi Senegalac predstavlja projekat za budućnost kluba, a njegov razvoj biće pažljivo praćen od strane stručnog štaba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading