GOTOVO: Zvezda pronašla adekvatno rešenje za Pumu!

Autor:

Sport

14.09.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj sage!

GOTOVO: Zvezda pronašla adekvatno rešenje za Pumu!

Foto: Starsport

Nakon dolaska u Crvenu zvezdu pre nešto više od dva meseca za obeštećenje od 2.000.000 evra, Puma će već večeras napustiti klub i ostatak sezone provesti na pozajmici u meksičkoj Pačuki. Srpski šampion će od ovog posla inkasirati 400.000 evra, a kompletna papirologija oko ovog transfera trebalo bi da bude završena tokom dana, s obzirom da se završava tamošnji prelazni rok, saznaje Mozzarsport.

Puma je propustio svoju priliku na početku sezone da dokaže da je pravo rešenje na poziciji desnog krila. Ovaj panamski fudbaler je odigrao pet utakmica u Superligi, postigao je jedan gol i zabeležio dve asistencije. U plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrao je tek nepunih pola sata revanš utakmice protiv Bode Glimta. Kako je delovao da su mu sve opcije za odlazak u Meksiko propale, selektor Paname Tomas Kristijansen je najavio da Pačuka radi na obezbeđivanju potpisa igrača Crvene zvezde.

Foto: Starsport

Puma Rodrigez

Puma je trebalo da bude naslednik Osmana Bukarija, ali se ispostavilo da nije uspeo da pravi razliku na terenu kao što je to činio sadašnji prvotimac Ostina. Ovaj 28-godišnji fudbaler je čitavu profesionalnu karijeru proveo u Evropi, a za nacionalni tim Paname je odigrao 48 utakmica i učestvovao na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Puma je svoju karijeru započeo u Gentu kao pozajmljen igrač 2016. godine, a ubrzo je belgijski klub otkupio njegov ugovor. Nakon toga, nastupao je za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, pre nego što je 2022. godine prešao u Famalikao. Sada će svoje fudbalsko umeće pokazivati na pozajmici u meksičkoj Pačuki, dok se čeka da li će postojati i kolika je eventualna klauzula o otkupu igrača od strane ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading