FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA: Argentinski čarobrnjak ponovo na delu!

Autor:

Sport

15.09.2024

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je prošlost.

FORMA JE PROLAZNA, KLASA JE VEČNA: Argentinski čarobrnjak ponovo na delu!

Foto: Profimedia

Nakon pauze od dva meseca zbog povrede koju je zadobio na finalu Kopa Amerika, Lionel Mesi se vratio na teren i odmah pokazao svoje majstorstvo. Njegov učinak u utakmici protiv Filadelfije Junion bio je impresivan, a njegov doprinos doveo je do velike pobede Inter Majamija rezultatom 3:1.

Iako je povređen bio van terena 62 dana, Mesi je svojim nastupom pokazao da je i dalje jedan od najvećih fudbalera današnjice. Sa 14 golova i 11 asistencija u aktuelnoj sezoni, Mesi je postao prvi igrač u istoriji MLS sa po 15 pogodaka i dodavanja za golove u svojih prvih 19 duela. Njegov povratak na teren bio je spektakularan, a njegova igra je dodatno ojačala Inter Majami, koji trenutno predvodi Istočnu konferenciju sa 62 boda.

U drugom poluvremenu, Mesi je asistirao Luisu Suarezu, čime je dodatno potvrdio svoju magiju na terenu. Iako je povreda zaustavila Mesi na neko vreme, njegov povratak je bio spektakularan, a njegova igra donela je brojne radosti navijačima Inter Majamija.

Povratak Lionela Mesija na teren bio je više nego uspešan, a njegova igra pokazuje da je MLS za njega i u ovim godinama lagan izazov. Sa svakim novim nastupom, Mesi potvrđuje svoj status jednog od najvećih fudbalera svih vremena, a njegov doprinos Inter Majamiju je neosporno impresivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading