PIKSI GA NIJE ZVAO, A ON REŠETA PROTIVNIČKE MREŽE: Zvezdino dete ruši sve pred sobom!

Autor:

Sport

15.09.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković bi trebalo ovo da vidi.

PIKSI GA NIJE ZVAO, A ON REŠETA PROTIVNIČKE MREŽE: Zvezdino dete ruši sve pred sobom!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon što se vratio na teren posle povrede, srpski napadač Dejan Joveljić pokazao je svoje golgeterske sposobnosti u pobedi LA Galaksija nad gradskim rivalom Los Anđelesom. Postigao je dva gola, iako je bio van terena od početka jula. Ovaj uspeh ponovo ga kandiduje za poziv u reprezentaciju Srbije, koju vodi selektor Dragan Stojaković Piksi.

Iako je ekipa Galaksija imala minus od dva pogotka na poluvremenu, Joveljić je preokrenuo rezultat postigavši dva gola u 53. i 63. minutu. Njegova izvanredna igra bila je ključna za trijumf njegove ekipe nad gradskim rivalom.

Joveljić je tokom dosadašnjeg dela šampionata u MLS ligi postigao 14 golova i ostvario šest asistencija na 23 utakmice, što ga svrstava na šesto mesto liste strelaca. Ispred njega su samo Kristijan Benteke, Kristijan Arango, Denis Buanga, Luis Suarez i Lionel Mesi.

Njegov impresivan učinak u MLS ligi postavlja pitanje da li će selektor Dragan Stojaković Piksi prepoznati Joveljićev talenat i pozvati ga u reprezentaciju Srbije. Sa problemima u realizaciji u napadu, Joveljićeva prisutnost u timu mogla bi da bude od velike koristi za Orlove.

Joveljićeva briljantna forma u MLS ligi svedoči o njegovom usponu kao napadača. Sa samo 21 godinom, on već ostavlja dubok trag u američkom fudbalskom takmičenju, privlačeći pažnju kako domaće, tako i međunarodne publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading