SKANDALOZNO! Nominovan za Zlatnu loptu, a izbačen iz tima!

Autor:

Sport

05.09.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantan potez engleskog tima!

SKANDALOZNO! Nominovan za Zlatnu loptu, a izbačen iz tima!

Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Kol Palmer neće biti deo Čelsijevog tima u Ligi konferencije. Klub je objavio spisak igrača koje će trener Enco Mareska koristiti u trećem po kvalitetu evropskom takmičenju, a na tom spisku se ne nalazi njihov najbolji igrač. Odluka trenera "plavaca" je da poštedi Palmera utakmica u ligaškom delu Lige konferencije kako bi ga sačuvao za važnije izazove, s obzirom na to da bi Čelsi u ovoj sezoni mogao da odigra više od 80 utakmica.

Foto: Profimedia

Kol Palmer

Pored Palmera, na spisku se nisu našli ni Vesli Fofana, Romeo Lavija, kao ni Ben Čilvel, koji je već duže vreme na izlaznim vratima "Stamford Bridža". Ovo su izostanci koji su privukli pažnju navijača Čelsija, ali trener Mareska je siguran u svoje odluke i veruje da će tim i bez ovih igrača ostvariti uspeh u Ligi konferencije.

Ukoliko se Čelsi plasira u nokaut fazu, biće moguće izvršiti tri promene prilikom prijavljivanja fudbalera za taj deo takmičenja. Ovo je detalj koji daje nadu igračima koji se nisu našli na početnom spisku, jer postoji mogućnost da se pridruže timu u kasnijoj fazi takmičenja.

Podsetimo, Palmer se nedavno našao među 30 kandidata za Zlatnu loptu, što je veliko priznanje za mladog fudbalera. Ovo je jasan pokazatelj talenta i potencijala koji Palmer poseduje, te je jasno zašto Čelsi želi da ga sačuva za ključne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading