SKANDAL U ŠPANIJI: Zvezda Valensije mora u zatvor zbog silovanja!

Autor:

Sport

03.09.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne piše mu se dobro.

SKANDAL U ŠPANIJI: Zvezda Valensije mora u zatvor zbog silovanja!

Foto: Profimedia

Španska fudbalska zajednica danas je bila potresena hapšenjem poznatog fudbalera Rafa Mira, koji trenutno igra kao pozajmljen igrač u Valensiji iz Sevilje. Mir je proveo noć u pritvoru nakon što je uhapšen pod sumnjom za seksualni napad na dve žene u svom privatnom stanu. Već je dao izjavu tužiocima i trebalo bi da se pojavi pred sudom u sredu radi daljih postupaka. Navodni incident se desio tokom rane jutarnje privatne zabave u Mirovom stanu blizu Valensije, što je navelo komšije da obaveste vlasti.

Foto: Profimedia

Rafa Mir

Kao odgovor na medijske izveštaje, Valensija je izdala saopštenje priznajući situaciju i izražavajući spremnost da sarađuju sa vlastima kako se slučaj bude razvijao. Mir, koji se očekivao da ostane kao pozajmljen igrač u Valensiji do kraja sezone, ima zapaženu karijeru, prethodno igrajući za engleske klubove Vulvse i Notingem Forest. Njegov transfer iz Vulvsa u Sevilju pre tri godine iznosio je 16 miliona evra, a takođe je predstavljao Španiju na Olimpijskim igrama u Tokiju kao deo nacionalnog olimpijskog tima.

Mirovo putovanje kroz fudbal uključuje period proveden u čuvenoj La Masia akademiji Barselone, poznatoj po stvaranju vrhunskih talenata. Takođe, predstavljao je Španiju u mlađim nacionalnim selekcijama u 10 utakmica. Ovi detalji osvetljavaju igračevu pozadinu i iskustvo u fudbalskom svetu.

Hapšenje visokoprofilisanog sportiste poput Rafa Mira izazvalo je značajnu pažnju i podiglo važne diskusije o odgovornosti javnih ličnosti i postupanju u takvim osetljivim slučajevima u profesionalnom sportu. Dok se istraga odvija, fudbalska zajednica očekuje dalji razvoj ove zabrinjavajuće situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading