AL HILAL NA SRPSKI POGON: Mitar dva, Sergej jedan, ali spektakularan! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno.

AL HILAL NA SRPSKI POGON: Mitar dva, Sergej jedan, ali spektakularan! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Fudbaleri Al Hilala započinju ligu Saudijske Arabije na spektakularan način, ostvarujući ogromnu prednost od 3:0 već nakon prvog poluvremena protiv ekipe Al Akduda. Ova dominacija posebno dolazi do izražaja kroz sjajne golove koje su postigli srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Aleksandar Mitrović, poznat po svojoj golgeterskoj sposobnosti, postigao je dva sjajna gola u prvom poluvremenu. Prvi gol je postigao već u 4. minutu meča, na asistenciju Al Hamdana, dok je drugi gol usledio u 40. minutu, ponovo na asistenciju istog igrača. Ovo je samo potvrda Mitrovićeve izuzetne forme i kvaliteta koji donosi ekipi.


Sergej Milinković Savić takođe je zaslužan za neverovatan gol u prvom poluvremenu, postigavši ga prelepim udarcem iz slobodnog udarca. Njegova tehnička veština i sposobnost da postigne golove iz različitih situacija čine ga ključnim igračem u timu Al Hilala.

Mitrovićeva i Sergejeva pojava u Saudijskoj Arabiji donosi novu dinamiku fudbalskoj sceni te zemlje, a njihovi golovi su prava poslastica za ljubitelje fudbala širom sveta. S nestrpljenjem se očekuju njegove buduće igre i nastupi, dok oni nastavljaju da impresionira svojim izuzetnin veštinoma i golgeterskim instinktom. Nadamo se da će tako nastaviti u dresu nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading