ZVEZDA SPREMA VELIKI OPROŠTAJ OD BORE ČORBE! "Na taj način ćemo odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama!"

Autor:

Sport

08.09.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oproštaj od Bore Đorđevića će biti emotivan trenutak koji će navijači zauvek pamtiti.

ZVEZDA SPREMA VELIKI OPROŠTAJ OD BORE ČORBE!  "Na taj način ćemo odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama!"

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

U subotu, 4. septembra 2024. godine, fudbalski klub Crvena zvezda je zavijen u crno. Na dan kada je preminuo čuveni roker Bora Đorđević, poznat kao Bora Čorba, navijači Crvene zvezde su se okupili na stadionu Marakana kako bi mu odali poslednju počast.

Pred utakmicu sa Kruševačkim Napretkom, koja je zakazana za 20 časova, svi prisutni su pozvani da se pridruže minutom ćutanja u čast Bore Đorđevića. Ovim gestom, Crvena zvezda želi da se zahvali Bori Čorbi za neizmernu ljubav koju je pružao klubu tokom celog svog života.

Veliki roker i umetnik Bora Čorba nas je na veliku žalost svih pristalica Crvene zvezde napustio 4. septembra 2024. godine. Kako bismo mu se zahvalili za neizmernu ljubav koju je pružao klubu od ranog detinjstva pa sve do poslednjih dana svog života svi zvezdaši će imati priliku da se na poseban način oproste od izuzetnog čoveka na utakmici protiv Napretka, koja je zakazana za subotu od 20 časova - stoji u saopštenju na sajtu FK Crvena zvezda, uz objašnjenje kako će sve izgledati:

Republika

Foto: Republika.rs

Šal Crvene zvezde na kovčegu Bore Đorđevića

Meč protiv ekipe iz Kruševca će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Pozivamo sve navijače da na utakmicu dođu ranije, kako bi prisustvovali oproštaju od Bore Đorđevića.


Oproštaj od Bore Đorđevića na stadionu Marakana će biti emotivan trenutak koji će navijači zauvek pamtiti. Njegova ljubav prema klubu ostaje večna inspiracija za sve generacije navijača Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Drkon

08.09.2024 12:52

Verovatno će Terza da peva Borine hitove pred punom pečurkanom na opšte oduševljenje prisutnih građevinaca .