BOMBA U HUMSKOJ! DOLAZI ON! Stanojević sve potvrdio!

Autor:

Sport

14.09.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda crno-belih ponovo u Humskoj.

BOMBA U HUMSKOJ! DOLAZI ON! Stanojević sve potvrdio!

Foto: FK Partizan

Protekle sedmice je najavljeno da će Ivica Iliev ponovo preuzeti ulogu sportskog direktora Partizana, a ova vest je potvrđena na zvaničnoj konferenciji za medije pred sutrašnji duel sa OFK Beogradom. Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević je otkrio da je predlog o imenovanju Ilieva izglasan u Humskoj i da se očekuje da uskoro preuzme ulogu na čelu sportskog sektora kluba.

Foto: Starsport

Ivica Iliev

Stanojević je istakao da je saradnja sa Ivicom Ilievim uvek bila sjajna, počevši još iz igračkih dana, pa sve do perioda kada je Iliev obavljao ulogu sportskog direktora, dok je Stanojević bio trener. Očigledno je da postoji međusobno poverenje i razumevanje između ova dva ključna člana strukture kluba.

- Koliko sam čuo, Ivica Iliev je, da tako kažem, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram dogadjaje, postoje klub i klupski organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta - rekao je Stanojević.

Iliev je zvanično izglasan na mesto sportskog direktora u sredu, zamenjujući Ivice Kralja čiji je ugovor istekao. Prema informacijama bliskim Humskoj, Iliev se očekuje da preuzme svoju funkciju od ponedeljka, čime će formalno započeti svoj novi/stari mandat na čelu sportskog sektora Partizana.

Videćemo koliko su ove glasine istinite pošto je Iliev za Republiku istakao da se ne vraća u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading