PALA ODLUKA: Žarko Lazetić dolazi u Humsku!

Autor:

Sport

10.09.2024

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Liga Evrope na stadionu Partizana.

PALA ODLUKA: Žarko Lazetić dolazi u Humsku!

Foto: Profimedia

Partizan se i ove sezone nije uspeo plasirati u evropska takmičenja, ostavši bez mesta u Ligi Evrope. Nakon pokušaja u kvalifikacijama za Ligu šampiona, crno-beli su morali da se pomire s tim da će još jednu sezonu provesti van evropske scene.

Iako Partizan neće imati priliku da se takmiči u evropskim takmičenjima ove jeseni, stadion u Humskoj ipak će ugostiti evropske utakmice. Naime, prema informacijama "Telegrafa", izraelski tim Makabi će svoje domaće utakmice u Ligi Evrope igrati na stadionu Partizana.

Ovo iznenađenje doneo je nekadašnji fudbaler i trener Partizana, Žarko Lazetić, koji sada sedi na klupi Makabija. Izraelski tim će na stadionu u Humskoj dočekati protivnike poput portugalskog Porta, španskog Reala Sosijedada, danskog Mitjelanda i letonskog RFS.

Foto: Profimedia

Žarko Lazetić

Osim Crvene zvezde, jedini srpski predstavnik u evropskim takmičenjima ove sezone biće TSC. Dok će se crveno-beli takmičiti u Ligi šampiona, TSC će svoje evropske utakmice igrati u okviru Lige konferencija. Ovo će biti još jedan značajan korak za ovaj klub koji sve više dobija na značaju u domaćem fudbalu.

Podsetimo, Partizan nije uspeo da obezbedi Evropu. Crno-beli su započeli kvalifikacije za Ligu šampiona, ali su doživeli debakl od Dinama iz Kijeva. Izabranici Aleksandra Stanojevića nisu se domogli ni Lige Evrope pošto ih je izbacio Lugano, a iz Lige konferencija Gent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading