ŠOK ISPOVEST LEGENDE ZVEZDE: "Došao je sa torbom punom oružja u svlačionicu i...!

Autor:

Sport

14.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je to neverovatno i opasno vreme u Srbiji - naveo je Belodedić.

ŠOK ISPOVEST LEGENDE ZVEZDE: "Došao je sa torbom punom oružja u svlačionicu i...!

Foto: Starsport

Miodrag Belodedić, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, nedavno je za rumunske medije otkrio jedan intrigantan detalj iz svoje karijere. Naime, Belodedić je izjavio da je tokom svog boravka u Zvezdi, veći deo ekipe bio naoružan, te da su se ponekad, nakon pobeda, opuštali pucajući iz oružja iz zabave. 

- Kada sam bio u Zvezdi, više od pola ekipe je imalo oružje. Ponekad bi, kada bi se dobile utakmice, izvadili pušku i počeli da pucaju iz zabave. Imali su oružje - rekao je Belodedić i nastavio:

Foto: FK Crvean zvezda

Miodrag Belodedić

- Bio je jedan Binić (Dragiša Binić, prim. aut.), koji je igrao na desnoj strani, on je došao sa torbom punom oružja u svlačionicu i pokazivao nam... Bilo je to neverovatno i opasno vreme u Srbiji - naveo je bivši fudbaler Zvezde.

Pored ovog iznenađujućeg otkrića, Belodedić je nedavno bio u centru pažnje i zbog incidenta koji se dogodio u Rumuniji. Nakon rođendanske proslave, bivši fudbaler se za volanom automobila našao u nezgodnoj situaciji. Policija ga je zaustavila i nakon obavljenog alko-testa, utvrđeno je da je Belodedić imao nivo alkohola u krvi od 0,08, što je rezultiralo oduzimanjem vozačke dozvole na period od 90 dana. Belodedić je priznao da je popio dva pića sa prijateljima, te je izrazio žaljenje zbog prekršaja koji je napravio, ističući da je svestan ozbiljnosti situacije.

- Popio sam dva pića sa drugarima. Nakon što me je policija zaustavila, dali su mi alkotest i izašao sam sa nivoom alkohola u krvi od 0,08. Da li shvatate koliko sam bio pijan? Naravno, to je prekršaj... Odveden sam u policiju, držali su me dva sata, uzeli su mi krv... Rekao sam im da nisam pijan, da mogu da stojim na jednoj nozi. I uzeli su mi vozačku na 90 dana - priznao je Belodedić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading