SVI NA MARAKANU, BIĆE TO EKSPLOZIJA OSEĆANJA: Zvezdina subotnja utakmica biće kao nijedna pre

Autor:

Sport

13.09.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal, rođendan i poslednji pozdrav sve na jednom mestu.

SVI NA MARAKANU, BIĆE TO EKSPLOZIJA OSEĆANJA: Zvezdina subotnja utakmica biće kao nijedna pre

Foto: Starsport

Fudbaleri Cvene zvezde dočekaće Napredak u subotu 14. septembra od 20 časova, a utakmica na Marakani biće prava erupcija emocija. Biće to sve samo ne obična utakmica 8. kola Superlige u kojoj će šampion Srbije nastojati da slavi i u pozitivnom ambijentu dočeka prvi susret u novoj sezoni Lige šampiona protiv Benfike 19. septembra.

Za početak, biće to prilika da delije uspune naš najveći stadion i da obeleže 61. rođendan Marakane. Biće to i prilika da se zvezdaši još jednom oproste od Bore Đorđevića, legende srpske muzike i frontmena "Riblje čorbe" koji je bio veliki navijač Zvezde, pa će mu još jednom biti ukazana čast pošto nas je napustio 4. septembra, a sahranjen tri dana kasnije u rodnom Čačku sa sve Zvezdinim šalom.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Bio delija do koske: Bora sa prijateljima

Zvezdaši spremaju specijalnu koreografiju Bori Đorđeviću u čast, koja će osvanuti na Marakani, a kako će ulaz biti besplatan očekuje se da stadion bude ispunjen i da sve zablista u punom sjaju. Jedan od onih koji bi trebalo da budu na Marakani sutra uveče je i najbolji srpski teniser Novak Đoković. Nole od 15 časova igra u Pioniru prvi meč za Srbiju protiv Grčke u Dejvis kupu, pa je za očekivati da posle odjuri do Topčiderskog brda i bude uz voljeni klub.

Republika

Foto: Starsport

Kad god može dođe na Marakanu: Novak Đoković

Naravno, tu je i sportski aspekt zbog čega će utakmica protiv Napretka biti dodatni motiv da navijači dođu na stadion. Tome se nadaju i fudbaleri Zvezde, a jedan od njih koji uveliko shvata koliko znači podrša delija je i Bruno Duarte.

Republika

Foto: Starsport

Uvek daje maksimum: Bruno Duarte

- Pružićemo maksimum u svakoj utakmici koja nas očekuje, a prva u nizu je protiv Napretka. Siguran sam da će navijači ispuniti tribine stadiona koji slavi 61. rođendan, kao i da ćemo svi zajedno obeležiti ulazak u Ligu šampiona na najbolji mogući način. Mnogo nam znači za samopouzdanje to što igramo Ligu šampiona i što ćemo biti u prilici da odmeravamo snage sa najboljim timovima u Evropi. Ispunili smo taj cilj, ali ne želimo tu da se zaustavimo - rekao je Duarte.

Slično razmišlja i Rade Krunić, koji je dolaskom u Zvezdu ispunio dečački san.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zove navijače: Rade Krunić

- Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže - kazao je Rade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading