REPUBLIKA SAZNAJE! OVAKO ĆE SE DELIJE OPROSTITI OD BORE ČORBE: Navijači Zvezde će se na svoj način odužiti jednom od njih

Autor:

Sport

09.09.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđević sahranjen uz crveno-beli šal, a njegove pesme dugo će još odzvanjati Marakanom.

REPUBLIKA SAZNAJE! OVAKO ĆE SE DELIJE OPROSTITI OD BORE ČORBE: Navijači Zvezde će se na svoj način odužiti jednom od njih

Foto: Starsport

Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je 4. septembra u 72. godini, a ispraćen na večni počinak u rodnom Čačku 7. septembra. Oprostili su se od Čorbe poštovaoci njegovog lika i dela i svi kojima je ulepšao barem jedan deo života, a među njima su i navijači Crvene zvezde.

Bora je bio poznat kao veliki navijač kluba sa Marakane, pa ne čudi da je u večnost ispraćen tako što je na sanduku sa njegovim posmrtnim ostacima bio veliki šal Crvene zvezde, simbol koji jasno govori o njegovoj strasti prema omiljenom klubu. Bora je bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde koji je svoj tim bodrio širom sveta, a čak je i razmatrao mogućnost da zaigra za klub kao golman.

Republika

Foto: Republika.rs

Zvezdin šal na Borinom kovčegu

Od Bore su se prethodno oprostili njegov voljeni klub Zvezda, kako saopštenjem tako i čituljom u novinama, ali i delije transparentom na severnoj tribini.

- Zbog tebe vene ja bih sek'o, a ti si negde tamo daleko - pisalo je na poruci, što su stihovi njegovog hita "Gde si u ovom glupom hotelju".

Republika

Foto: Republika.rs

Borini stihovi osvanuli na Marakani

Međutim, to nije sve, prema saznanjima Republike, delije će još jednom, možda i najupečatljvije, odati poštu legendarnom muzičaru. Naime, zvezdaši spremaju specijalnu koreografiju Bori Đorđeviću u čast, koja će osvanuti na Marakani na narednoj utakmici protiv Napretka, koja se igra na našem najvećem stadionu 14. septembra od 20 časova.

Nema sumnje da će delije, kako to one umeju, odabrati najbolji mogući način da u koreografiji na stadionu dočaraju sve ono što je Čorba za njih predstavljao, ali i šta je Zvezda bila u njegovom životu. A bila je mnogo, mnogo više od obične navijačke pristrasnosti. Tako je Bora više pesama posvetio Zvezdi, pa će njegovi hitovi još dugo odzvanjati Marakanom.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Bora sa prijateljima na Marakani

Podsetimo, kako je najavljeno sa Marakane, pred utakmicu sa Kruševačkim Napretkom svi prisutni su pozvani da se pridruže minutom ćutanja u čast Bore Đorđevića. Ovim gestom, Crvena zvezda želi da se zahvali Bori Čorbi za neizmernu ljubav koju je pružao klubu tokom celog svog života.

- Veliki roker i umetnik Bora Čorba nas je na veliku žalost svih pristalica Crvene zvezde napustio 4. septembra 2024. godine. Kako bismo mu se zahvalili za neizmernu ljubav koju je pružao klubu od ranog detinjstva pa sve do poslednjih dana svog života svi zvezdaši će imati priliku da se na poseban način oproste od izuzetnog čoveka na utakmici protiv Napretka, koja je zakazana za subotu od 20 časova - stoji u saopštenju na sajtu FK Crvena zvezda, uz objašnjenje kako će sve izgledati:

- Meč protiv ekipe iz Kruševca će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Pozivamo sve navijače da na utakmicu dođu ranije, kako bi prisustvovali oproštaju od Bore Đorđevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading