MATIĆ DOVEO ISKUSNO POJAČANJE NA UB: Njihova veza je neraskidiva

Autor:

Sport

13.09.2024

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su zajedno kao nekada.

MATIĆ DOVEO ISKUSNO POJAČANJE NA UB: Njihova veza je neraskidiva

Foto: Republika

Uroš Matić, iskusni srpski vezista, nedavno je potpisao ugovor sa Jedinstvom sa Uba, klubom u kojem je proveo detinjstvo zajedno sa svojim bratom Nemanjom Matićem. Ovaj povratak je posebno obeležen emotivnim promotivnim videom, u kojem se prikazuju njegovi prethodni klubovi, dok dečak u dresu Jedinstva stopira "fiću"

Uroš Matić je tokom svoje karijere nastupao za klubove poput Košica, Benfike B, NAC Brede, Šturma, Kopenhagena, Austrije Beč, APOEL i saudijske Abe, stičući bogato međunarodno iskustvo. Nakon više od petnaest godina provedenih u inostranstvu, on se sada vraća u domaći fudbal i pruža priliku da prvi put nastupi kao senior na srpskim terenima.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja i Uroš Matić

Posebno zanimljivo je to što će Uroš Matić biti deo tima koji vodi upravo njegov brat Nemanja, koji je prvi čovek kluba. Ova porodična veza dodatno doprinosi emotivnom naboj u povratku Uroša u Jedinstvo sa Uba, stvarajući posebno uzbudljivu priču za navijače. Uroš Matić je definitivno doneo veliku pažnju i uzbuđenje svojim povratkom u Jedinstvo sa Uba, a publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se razvijati situacija u nastavku sezone.

Jedinstvo sa Uba se trenutno nalazi na poslednjem mestu Superlige sa samo jednim osvojenim bodom posle sedam kola. Povratak iskusnog Matića mogao bi biti ključan za tim u borbi za opstanak, pružajući im potrebnu pomoć u teškoj situaciji. Sa Matićem u timu, očekuju se uzbudljive borbe i potencijalni preokreti u nastavku sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading