SAZNAJEMO! MATIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA RADOVANOVIĆA! Evo KO je novi trener Jedinstva!

Autor:

Sport

14.08.2024

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraća se na mesto uspeha

SAZNAJEMO! MATIĆ PRONAŠAO ZAMENU ZA RADOVANOVIĆA! Evo KO je novi trener Jedinstva!

Foto: Republika

Nije dobro krenulo po Ubljane posle istorijskog plasmana u Superligu Srbije. Na četiri utakmice zabeležili su isto toliko poraza uz gol-razliku čak 1-11. Rukovodstvo Jedinstva ne trpi neuspehe, što je više puta do sad pokazano, a po istom receptu nastavlja da radi Nemanja Matić, pa je tako Ivan Radovanović smenjen sa funkcije trenera posle manje od mesec dana od početka srpskog šampionata.

- FK Jedinstvo Ub i Ivan Radovanović su sporazumno prekinuli saradnju. Ivan će ostati upamćen kao prvi trener u istoriji koji je uveo Ubljane u Super ligu Srbije. Leso, hvala ti na svemu i želimo ti puno sreće, stoji u saopštenju FK Jedinstva.

Kako saznaje "Republika", vrlo brzo je pronađena zamena na klupi u vidu Miloša Obradovića, koji je od 2020. do 2023. godine sa mnogo uspeha vodio Jedinstvo i umalo je tada i sam ušao u Superligu sa Ubljanima! Malo mu je nedostajalo, ali to će se sada promeniti, jer će Obradović odmah zasesti ne kormilo i predvoditi Jedinstvo protiv najjačih klubova u Srbiji.

Ivan Radovanović će ostati upamćen kao prvi trener u istoriji koji je uveo Ubljane u Super ligu Srbije. Iako je ovo bio njegov prvi trenerski posao, Radovanović je uspeo da ostvari istorijski uspeh za klub. Ipak, sporazumni raskid saradnje označio je kraj njegovog mandata na klupi, a ono što je zanimljivo jeste da se on čak nije ni vodio kao trener, pošto nije imao potrebnu pro licencu, pa je tu ulogu obavljao Slaven Kovačević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading