MATIĆ NEĆE DA ĆUTI! PRVI ČOVEK JEDINSTVA OŠTRO OSUDIO ODLUKE ARBITRA: Pljačka, Ub je pokraden!

Autor:

Sport

25.08.2024

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Nikolić na udaru

MATIĆ NEĆE DA ĆUTI! PRVI ČOVEK JEDINSTVA OŠTRO OSUDIO ODLUKE ARBITRA: Pljačka, Ub je pokraden!

Foto: Republika

Proslavljeni fudbaler Nemanja Matić, koji trenutno obavlja funkciju prvog čoveka Jedinstva sa Uba, nije mogao da sakrije bes nakon sinoćnjeg poraza njegovog kluba od IMT. U teškoj utakmici na stadionu "Dragan Džajić" na Ubu, domaći igrači su poraženi rezultatom 3:2 (3:1), a Matić je bio izuzetno ljut zbog nekoliko kontroverznih odluka sudije Danila Nikolića.

Nakon što je arbitar isključio Marka Mitrovića u 19. minutu meča, Matić je javno izneo mišljenje da je njegova ekipa bila žrtva fudbalske krađe. Izrazio je nezadovoljstvo suđenjem, tvrdeći da je isključenje onemogućilo Jedinstvu da se ravnopravno nosi sa ekipom sa Novog Beograda.

Matić je istakao podršku svojoj ekipi, naglašavajući hrabrost i odlučnost koju očekuje od njih u nastavku sezone.

Na društvenoj mreži "Iks" napisao je: "Večeras se na stadionu 'Dragan Džajić' dogodila krađa. Jedinstvo Ub je najmlađa ekipa u ligi i treba ih sutra ubediti da nastave dalje, da se bore, da ne odustaju. Ubljani neće odustati, dokaz je 3.000 ljudi večeras na stadionu koji vole Jedinstvo."

Jedinstvo sa Uba se nakon šest odigranih kola nalazi na poslednjem mestu tabele Superlige sa samo jednim osvojenim bodom. Važno je napomenuti da su Ubljani imali težak raspored u prva dva kola, susrećući se sa Crvenom zvezdom i Partizanom, gde su pretrpeli ubedljive poraze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading