OŠTRA KAZNA ZA RADNIČKI 1923: Kragujevčani BURTALNO sankcionisani!

Autor:

Sport

12.09.2024

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nereda popili kaznu.

OŠTRA KAZNA ZA RADNIČKI 1923: Kragujevčani BURTALNO sankcionisani!

Foto: Starsport

Disciplinska komisija je donela odluku o kaznama za nerede koji su se dogodili na utakmici između Radničkog 1923 i Crvene zvezde u prošlom kolu Superlige. Kragujevački tim je kažnjen sa tri utakmice bez prisustva publike na domaćim utakmicama, zbog korišćenja pirotehnike i nereda koje su prouzrokovali navijači domaće ekipe tokom odigravanja meča. Pored zabrane prisustva publike, Radnički je kažnjen novčanom kaznom od 500.000 dinara. Ni Crvena zvezda nije prošla nekažnjeno, te će morati da plati kaznu od 200.000 dinara.

Republika

Foto: Starsport

Navijači Radničkog 1923

Neredi na sportskim događajima predstavljaju ozbiljan problem koji zahteva sveobuhvatno rešavanje. Ključno je raditi na prevenciji ovakvih incidenata kroz edukaciju navijača, pooštravanje propisa i sprovođenje efikasnih bezbednosnih mera na sportskim objektima. Takođe, saradnja između klubova, nadležnih institucija i navijačkih grupa ima presudan značaj u očuvanju mirnog i bezbednog okruženja na sportskim manifestacijama.

Neredi na utakmicama predstavljaju ozbiljan problem koji zahteva hitno i efikasno rešavanje. Kazne izrečene Radničkom 1923 i Crvenoj zvezdi pokazuju odlučnost u suzbijanju ovakvih incidenata, ali je neophodno da se preduzmu dodatni koraci kako bi se osigurala bezbednost i sportski duh na sportskim događajima. Očekuje se da će klubovi preduzeti odgovarajuće mere kako bi se izbegli slični incidenti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading