DA SRETNE PIKSIJA REKAO BI MU SVAŠTA: Rade Bogdanović imao bi važnu poruku za selektora Srbije

Autor:

Sport

12.09.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši as do sada nije bio naklonjen Stojkoviću zbog loših rezultata.

DA SRETNE PIKSIJA REKAO BI MU SVAŠTA: Rade Bogdanović imao bi važnu poruku za selektora Srbije

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović, koji je danas poznat kao sportski analitičar, porotovo utakmica fudbalske reprezentacije Srbije od EVRO 2024 na ovamo, opet je dao svoj osvrt na taktiku selektora Dragana Stojkovića Piksija nakon utakmice Srbije protiv Španije.

"Orlovi" su taj meč odigrali 0:0 u Beogradu protiv prvaka Evrope, a onda izgubli od Danske sa 2:0 u Kopenhagenu. Bogdanović je otkrio šta bi rekao Piksiju da se sretnu uživo.

Republika

Foto: Republika.rs

I dalje mu ne ide: Piksi

- Da je sada došao, rekao bih mu "Selektore, čestitam na dobroj igri, dobro taktički postavljenoj formaciji gde smo igrali protiv šampiona Evrope i gde smo odigrali 0:0". Rekao bih da su se momci maksimalno borili jer moje analize su od utakmice do utakmice. U sportu se ne živi u prošlosti, a ja moram da komentarišem samo ono što moje oči vide - rekao je Bogdanović

On je naglasio da su njegove analize od utakmice do utakmice, jer se u sportu ne živi u prošlosti. Sada nije razočaran, ali je opreza posle dva meča u svojim analizama.

- Pa, bio sam umeren. Rekao sam da tamo ne očekujem brodolom, jer je ipak početak kvalifikacija, mesec septembar. Dobro smo se organizovali, držali ono što smo imali i imali smo jednu ili dve dobre šanse, ali rezultat je bio onakav kakav treba da bude. On je osnova za dalje igre i veoma dobro samopouzdanje, ali ja to ne shvatam lično, šta god mi neko priča - rekao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading