PIKSI OPLEO PO RADETU BOGDANOVIĆU: Selektor Srbije uzvraća udarac

Autor:

Sport

06.09.2024

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovih reči možemo očekivati žestoku reakciju fudbalskog analitičara.

PIKSI OPLEO PO RADETU BOGDANOVIĆU: Selektor Srbije uzvraća udarac

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije origrali su 0:0 protiv prvaka Evrope Španije u prvom meču novog ciklusa u Ligi nacija. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija bili su daleko borbeniji i uigraniji nego na Evropskom prvenstvu kada su ih kritikovali svi redom.

Tada posebno reči nije birao Rade Bogdanović, bivši fudbaler koji u ulozi stručnog konsultanta analizira utakmice, kako tokom celom EVRO 2024, tako i sinoć. Tokom Evropskog prvenstva, Bogdanović je bio vrlo kritičan prema Piksiju, čak ističući i njegovu visoku platu. Međutim, nakon meča sa Španijom, Piksi je poslao skrivenu poruku za njega, ističući detalje taktike i igre. Posebno se dotakao Lazara Samardžića koji je bio meta kritika.

Republika

Foto: printscreen/RTS

Rade Bogdanović na RTS

- Odigrao je sjajno, trošio se mnogo. Ako ste primetili, a to će valjda ovi, kako se zovu, fudbalski eksperti koji su po televizijama, nadam se da će nešto razumeti i shvatiti. Mi smo što se Jamala i Nika Vilijamsa tiče, valjda su primetili da smo išli na tu jednu duplu markažu praktično. Birmančević je bio taj, imao je pomoć, Nedeljković je bio taj i imao je pomoć. Nisam želeo da budu jedan na jedan, ta discplina i potrošnja na tom nivou može da me zadovolji i zadovoljava me - poručio je Piksi.

Podsetimo, suočen sa kritikama i izazovima, Piksi nije oklevao da odgovori na izazove. Tokom jednog gostovanja na televiziji K1, kada je dobio pitanje o Radetu Bogdanoviću, Piksi je izjavio da ne zna ko je on uopšte. Ovaj odgovor izazvao je kontraverze, a Bogdanović je brzo reagovao brutalnim odgovorom, otkrivajući intimne detalje o Piksiju i njegovom boravku u Makedoniji.

Bogdanović je u više navrata izazvao Piksija na javni TV duel, ali za sada odgovor selektora nije stigao. Ova konfrontacija privlači pažnju javnosti, a mnogi bi voleli da vide ovaj sukob na malim ekranima.

Ova saga između Piksija i Bogdanovića jasno pokazuje da rivalstvo i tenzije nisu rezervisani samo za teren, već se prenose i na javnu scenu. S obzirom na njihovu istoriju, možemo samo da se zapitamo da li će ova priča dobiti novi nastavak i kako će se cela situacija razvijati u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading