ZVEZDA POJAČALA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Nova imena daće svežinu i iskustvo

Autor:

Sport

11.09.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće treneru biti lako da se odluči za startnih 11.

ZVEZDA POJAČALA TIM ZA LIGU ŠAMPIONA: Nova imena daće svežinu i iskustvo

Foto: Starsport

Marakana pred Crvena zvezda - Jang Bojs

Fudbalski klub Crvena zvezda je ostvario značajan uspeh plasiravši se u Ligu šampiona, čime je omogućio i omladinskoj selekciji da se takmiči u ovom prestižnom takmičenju namenjenom mladim fudbalerima. Klub, međutim, nije zadovoljan samo učešćem, već teži napretku u odnosu na prethodne sezone.

Zato će trener Nenad Milijaš imati na raspolaganju pojačanja iz seniorskog tima, uključujući Jovana Šljivića, Uroša Sremčevića, Lazara Jovanovića, Andriju Maksimovića i Veljka Milosavljevića. Ova odluka će pružiti omladinskoj ekipi dodatnu snagu i iskustvo u njihovom nastojanju da se kvalifikuju u narednu rundu takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Prekomandovan u mladi tim da pomogne: Jovan Šljivić


Učestvovanje omladinske ekipe Crvene zvezde u Ligi šampiona predstavlja značajan iskorak za klub. Ovo takmičenje pruža mladim igračima priliku da se pokažu na velikoj sceni i steknu dragoceno iskustvo koje će im biti od koristi u budućnosti. Takođe, prisustvo iskusnih igrača iz seniorskog tima pružiće im dodatnu podršku i mentorstvo, što može biti od presudnog značaja u njihovom razvoju kao fudbalera.

Dolazak Jovana Šljivića, Uroša Sremčevića, Lazara Jovanovića, Andrije Maksimovića i Veljka Milosavljevića u omladinski tim Crvene zvezde predstavlja jasan signal da klub ozbiljno shvata omladinski pogon i da želi da im pruži najbolje uslove za razvoj. Iskusni igrači će imati priliku da prenesu svoje znanje i iskustvo mlađim kolegama, čime će doprineti jačanju tima i podizanju nivoa igre omladinske selekcije.
Republika

Foto: Starsport

Dobio pojačanja: Nenad Milijaš


Odluka kluba da ojača omladinski tim iskusnim igračima jasno pokazuje težnju ka napretku i ostvarivanju što boljih rezultata. Crvena zvezda želi da svojim omladincima pruži najbolje uslove za razvoj i afirmaciju, te da ih pripremi za prelazak u seniorski tim. Ovo je u skladu sa dugoročnom strategijom kluba i promovisanjem domaćih igrača kao temelja budućnosti.



Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading