MURINJO MENJA POZICIJU KOSTIĆU: Evo gde bi Portugalac mogao da smesti Srbina na terenu

Autor:

Sport

11.09.2024

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna Žoze da ima univerzalca, ali ne treba preterivati.

MURINJO MENJA POZICIJU KOSTIĆU: Evo gde bi Portugalac mogao da smesti Srbina na terenu

Foto: instagram.com/fenerbahce

Filip Kostić

Filip Kostić novi je fudbaler Fenerbahčea i već je odradio prve treninge u društvu saigrača Dušana Tadića, a pod budnim okom trenera Žozea Murinja.Portugalac nije krio oduševljenje povodom dolaska novog srpskog fudbalera u njegov tim, pa je istakao da će Kostić biti od velike koristi za ekipu, te da će moći da igra na nekoliko različitih pozicija.

- Kostić može da igra u bekovskoj trojci. Može da igra krilnog beka i levog veznog. U tom smislu, donosi mnogo rešenja za nas - istakao je Murinjo, ne propuštajući priliku da se našali dodajući:

Republika

Foto: instagram.com/fenerbahce

Zna i da se našali: Žoze Murinjo

- Možda će Kostić igrati na poziciji golmana. Svaki igrač će igrati gde god je potrebno, to je naša filozofija.


Kostić, krilni fudbaler koji stiže kao pozajmljeni igrač Juventusa, predstavlja značajno pojačanje za turski tim. Njegove veštine i sposobnosti na terenu omogućiće mu da se prilagodi različitim ulogama unutar tima, što dodatno pojačava njegovu vrednost za ekipu. Murinjo je istakao da će ekipa imati pravo da otkupi Kostićev ugovor na kraju sezone, što jasno pokazuje da se ozbiljno računa na njegov doprinos. Očigledno je da trener ima poverenja u menadžment kluba i da je izuzetno zadovoljan sačinjenim timom.

S druge strane, Kostić veruje da je povukao dobar potez odlaskom iz Juventusa.
Republika

Foto: instagram.com/fenerbahce

Tandem: Kostić i Tadić

- Veoma sam srećan što sam ovde. Želeo sam da dođem u Fenerbahče od prvog dana. To što su tu Dušan Tadić i Žoze Murinjo je za mene jedan od najvažnijih razloga. Tadić je jedan od mojih najboljih prijatelja, dugo sam bio sa njim u reprezentaciji, tako da sam zaista srećan što ću ponovo igrati sa njim u Fenerbahčeu - rekao je Filip, pa nastavio:

- Rad sa Žozeom biće veliko zadovoljstvo i za mene je on jedan od najboljih trenera na svetu. Nadam se da ćemo zajedno nešto da osvojimo. Pokušaću da dam sve od sebe. Dušan Tadić je jedan od najboljih igrača za saradnju. Uvek sam želeo da igram sa njim na klupskom nivou. Nisam imao sreće kada sam igrao za Groningen,mimoišli smo se. Iskreno, bilo je veoma teško igrati na Tadićevom mestu. Ali očigledno je da je ovde drugačije, ja sam drugačiji igrač nego što sam bio pre 14 godina i daću sve od sebe. Naravno da će biti veoma lepo igrati sa Tadićem i ostalim saigračima. I čast je boriti se za ovaj veliki klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading