SRBIN ZAPALIO ISTANBUL: Naš reprezentativac već je kupio navijače

Autor:

Sport

09.09.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se očekuje da zablista i uzdigne se u karijeri.

SRBIN ZAPALIO ISTANBUL: Naš reprezentativac već je kupio navijače

Foto: FSS

Reprezentativci Srbije u avionu

Filip Kostić, srpski fudbaler, nedavno je zvanično prešao iz Juventusa u Fenerbahče, turski fudbalski klub. Ovaj transfer je izazvao veliku pažnju, a navijači Fenerbahčea su se okupili na aerodromu "Sabiha Gokčen" da mu prirede toplu dobrodošlicu.

Kostić je podigao žuto-plavi šal kluba, izazivajući oduševljenje okupljenih navijača koji su krenuli da skandiraju njegovo ime. Kostić će se u Fenerbahčeu pridružiti timu Žozea Murinja i bivšem saigraču iz reprezentacije Srbije, Dušanu Tadiću. Ovo pridruživanje će dodatno olakšati njegovu prilagodbu u novom klubu i obezbediti mu podršku u novom okruženju.

 

 


Filip Kostić je prethodno igrao za Radnički Kragujevac, Groningen, Hamburg, Štutgart i Ajntraht Frankfurt pre nego što je odlučio da se pridruži Fenerbahčeu. Dolazi u Istanbul na jednogodišnju pozajmicu s opcijom otkupa za pet miliona evra, što bi aktiviralo produženje ugovora na još dve godine. Pre dolaska u Fenerbahče, Kostić je imao ponudu i od Galatasaraja, ali je presudni faktor za izbor Fenerbahčea bio poziv Žozea Murinja, koji ga je uverio da će igrati ključnu ulogu u ekipi.

S obzirom na ovaj transfer i dolazak u novi klub, Filip Kostić ulazi u novu fudbalsku avanturu, spremajući se da pruži svoj maksimum i doprinese uspesima Fenerbahčea. Očekuje se da će njegovo iskustvo i veštine biti od koristi timu, a njegovi navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Kostić snaći u novom okruženju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading