POLOMIĆU VAM NOGE: Predsednik saveza pretio fudbalerima u Prištini

Autor:

Sport

11.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažna tvorevina puca po svim šavovima.

POLOMIĆU VAM NOGE: Predsednik saveza pretio fudbalerima u Prištini

Foto: www.profimedia.rs

Albanski san se ruši kao kula od karata. Pokušali su samoproglašene vlasti u Prištini da sebi naprave nekakvu fudbalsku reprezentaciju nekakve lažne države Kosovo, ali se njihov san  urušio sam u sebe. Bilo je potrebno samo da se upali jedna varnica, pa da sve eksplodira.

Reprezentacija nepostojeće tvorevine na prostoru južne srpske pokrajine pobedila je Kipar u gostima rezultatom 4:0, a onda se desio veliki skandal. Tri igrača su izbačena iz nacionalnog tima usred mečeva Lige nacija, što je izazvalo nevericu i burne reakcije javnosti. Nakon poraza od Rumunije sa 3:0, golman Arijanet Murić, kao i Florent Musliju i Edon Žegrova, izbačeni su iz tima i nisu igrali u pobedi nad Kiprom od 4:0. Mediji su brujali o navodnom noćnom izlasku igrača, što je navodno izazvalo bes selektora Franca Fode.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Poubijaće se između sebe: Fudbaleri lažne države

Još šokantnije, pojedini mediji tvrde da je predsednik fudbalskog saveza, Agim Ademi, pretio igračima, što je dodatno zaoštrilo celu situaciju. Sada je otkriveno i šta im je sve rekao. Kosovski mediji čak tvrde da je predsednik Saveza Agim Ademi do te mere bio besan kada je saznao šta se dogodilo da je igračima poručio da će im "polomiti noge".

– Pričao im je da će im uništiti karijere, lice, polomiti noge. Foda nije doneo nikakvu odluku, Ademi je. Ne smemo da obmanjujemo javnost. Čak i da su pogrešili, u šta ne verujem, preživeli su pakao – rekao je analitičar Ramiz Šalja i to u razgovoru sa novinarom Arlindom Sadikuom, koji je poznat po tome što mu je oduzeta akreditacija na Evropskom prvenstvu jer je provocirao Srbe.

Republika

Foto: instagram.com/arlindsadiku89

Provocirao Srbe, pa raskrinkao svoje: Sadiku

Navodno, Arijanet Murić, Florent Muslija i Edon Žegrova su između ove dve utakmice izašli u noćni klub, što je izazvalo oštre reakcije u tamošnjoj fudbalskoj organizaciji. Selektor Franko Foda je momentalno doneo odluku o njihovom udaljavanju iz tima

Iako su ova trojica fudbalera od velikog značaja za kosovski tim, Murić brani za Ipsvič, Žegrova je najbolji u Lilu, a Muslija igra za Frajburg, njih trojica će biti podvrgnuta disciplinskom postupku. Murić je za lokalne medije izjavio da su samo izašli na večeru.

- Odluka koja je doneta u vezi sa nama nije fer, a glasine koje kruže o tome uopšte nisu tačne - istakao je u kratkoj izjavi za Klan Kosova Arijanet Murić i dodao da se nisu provodili i pili alkohol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading