ALBANCI SE KRVE IZMEĐU SEBE: Lažna tvorevina se urušava kao kula od karata

Autor:

Sport

11.09.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači izbačeni iz tima, a predsednik preti.

ALBANCI SE KRVE IZMEĐU SEBE: Lažna tvorevina se urušava kao kula od karata

Foto: www.profimedia.rs

Drama u fudbalskom svetu ne jenjava, a poslednji veliki skandal je u režiji samoproglašenog nekakvog Fudbalskog saveza lažne države Kosovo. Tri igrača su izbačena iz nacionalnog tima usred mečeva Lige nacija, što je izazvalo nevericu i burne reakcije javnosti.

Nakon poraza od Rumunije sa 3:0, golman Arijanet Murić, kao i Florent Musliju i Edon Žegrova, izbačeni su iz tima i nisu igrali u pobedi nad Kiprom od 4:0. Mediji su brujali o navodnom noćnom izlasku igrača, što je navodno izazvalo bes selektora Franca Fode. Još šokantnije, pojedini mediji tvrde da je predsednik fudbalskog saveza, Agim Ademi, pretio igračima, što je dodatno zaoštrilo celu situaciju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Raspao mu se tim: Navijač lažne države

 


Samoproglašeni Fudbalski savez u Prištini je izdao saopštenje u kojem se navodi da su tri fudbalera napustila okupljanje nacionalnog tima zbog povrede pravila uspostavljenih od strane selektora i saveza. Takođe, najavljeno je da će savez doneti dalje odluke o ovim igračima, dok će se timu pridružiti golman Drite Faton Maloku.

Igrači nisu ostali nemi na optužbe. Arijanet Murić je istakao da odluka nije fer, te da su glasine koje kruže o njihovom ponašanju potpuno neosnovane. On je naglasio da su zaista izašli uveče, ali na večeru, a ne kako ih mediji predstavljaju. Slično tome, Edon Žegrova je najavio da će svoj odgovor dati na terenu u budućim mečevima.

Ovaj skandal je zasigurno uzdrmao fudbalsku javnost, a ostaje da se vidi kako će Fudbalski savez Kosova i igrači rešiti ovu neugodnu situaciju. Pratite nas za dalje vesti u vezi sa ovim slučajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading