SAMOPROZVANA DRŽAVA KOSOVO OSTALA BEZ SELEKTORA POSLE SKANDALA! Evo kakva je bila reakcija posle haosa u Prištini!

Autor:

Sport

07.09.2024

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foda je preuzeo ulogu selektora u februaru ove godine.

SAMOPROZVANA DRŽAVA KOSOVO OSTALA BEZ SELEKTORA POSLE SKANDALA! Evo kakva je bila reakcija posle haosa u Prištini!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon teškog poraza od strane Rumunije rezultatom 3:0, nemački stručnjak Franko Foda doneo je odluku da napusti mesto selektora reprezentacije tzv. Kosova. Ovo je bio atipičan potez za iskusnog trenera, koji nije pružio nikakvo objašnjenje za svoj odlazak. Foda je otišao toliko besan da se nije pojavio ni na obaveznoj konferenciji za medije, na kojoj je umesto njega govorio kapiten Amir Rahmani.

 

 


Foda je preuzeo ulogu selektora tzv. Kosova u februaru ove godine i tokom svog kratkog mandata ostvario je jednu pobedu nad Jermenijom u gostima rezultatom 1:0. Međutim, tri poraza, uključujući i poslednji od Rumunije, doveli su do njegovog iznenadnog odlaska. Porazi od Mađarske (2:0) i Norveške (3:0) takođe su doprineli Fodinoj odluci da napusti tim.

Iako lokalni mediji nemaju tačne informacije o razlozima Fodinog napuštanja tima, njegov atipičan potez izazvao je mnogo spekulacija među navijačima i stručnjacima. Njegovo iskustvo kao selektora Austrije i na klupskoj sceni (Šturm, Kajzerslautern, Cirih) daje težinu njegovoj odluci.

Sa odlaskom Fode, ostaje pitanje ko će preuzeti ulogu selektora reprezentacije tzv. Kosova. Ova promena na klupi donosi novo uzbuđenje i neizvesnost, dok navijači i fudbalski stručnjaci sa nestrpljenjem očekuju vesti o novom imenu koje će voditi reprezentaciju u budućim izazovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading