DA LI JE ODLAZAK TADIĆA BILA GREŠKA?! Bivši fudbaler analizirao sve što se desilo

Autor:

Sport

11.09.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakao se i Mitrovića i Sergeja i odnosa sa Piksijem.

DA LI JE ODLAZAK TADIĆA BILA GREŠKA?! Bivši fudbaler analizirao sve što se desilo

Foto: twitter.com/FSSrbije

Dušan Tadić i Dragan Stojković Piksi

Nesuglasice između selektora fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksi i kapitena Dušana Tadića imale su za posledicu da je Duća završio sa "orlovima". Pokrenuo je taj raskol i navodni bojkot okosnice tima sa EVRO 2024 iz Nemačke, pa za start u novoj Ligi nacija Piksi nije mogao da računa na pola tima.

Još od Evropskog prvenstva traje rasprava dali je Stojković trebalo tako da se ponese prema Tadiću, kao i da li je kapiten nešto pogrešno uradio. Bivši fudbaler i poznati fudbalski analitičar, Miroslav Vjetrović bio je konkretan po tom pitanju.

Republika

Foto: Youtube.com/K1 Televizija

Rekao sve bez ustručavanja


- Mislim da Tadić nije trebalo da odlazi. Svi ovi igrači su nam potrebni, jer nemamo mnogo boljih. Svetsko i evropsko prvenstvo su se završili, a nismo imali svađe među igračima, što je ranije bilo uobičajeno kod nas. To je sjajno i veoma mi se dopada. Atmosfera je sačuvana, što je odlično. Bilo je nesuglasica sa selektorom, a Tadićeva izjava da je najbolji nije bila dobra za kolektiv. Međutim, reagovali su dobro na tu izjavu, a Dušan je potom objasnio da je bila pogrešno protumačena - rekao je Vjetrović na K1.

Osvrnuo se i na brojne negativne komentare i pozive upućene selektoru da više ne zove Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, nakon što su pred poslednje okupljanje javili da su povređeni, a potom snimljeni kako treniraju punom parom sa ekipom u Saudijskoj Arabiji.

Republika

Foto: Starsport

Potrebni su Srbiji: Mitrović i Sergej

- Vlahović, Sergej i Mitrović su zaslužili da igraju u reprezentaciji i ne smemo ih otpisivati tako lako. Mitrović je mnogo doprineo reprezentaciji svojim golovima, dok Sergej ima specifičan stil igre, ali je i on pružio mnogo dobrih partija. Nemamo dovoljno kvalitetnih igrača da bismo se odrekli takvih igrača. Kosta Nedeljković je pokazao izvanredne sposobnosti; ako nastavi ovako, on će biti budućnost našeg fudbala - jasan je Vjetrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading