"ORLIĆI" SPEKTAKULARNIM GOLOVIMA SLAVILI U BAKUU: Srbija odnela pobedu nad Azerbejdžanom!

Autor:

Sport

10.09.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fantastično izdanje "orlića".

"ORLIĆI" SPEKTAKULARNIM GOLOVIMA SLAVILI U BAKUU: Srbija odnela pobedu nad Azerbejdžanom!

Foto: FSS

Mlada reprezentacija Srbije slavila je protiv Azerbejdžana rezultatom 0-2 (0-2) u Bakuu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. Podmlađena generacija ”Orlića”, sastavljena od omladinaca, ostavila je fenomenalan utisak u dve utakmice – protiv Ukrajine i Azerbejdžana, i pokazala da je budućnost mlade reprezentacije Srbije svetla.

Selektor Ljubinko Drulović iskoristio je priliku da pruži šansu većini mladih igrača, koji su ostavili sjajan utisak na terenu gotovo od prvog minuta. Srbija je dobro držala loptu, igrala lep fudbal, koji je krunisan sa dva fantastična pogotka u prvom delu.

Prvi je delo Vukašina Đurđevića, koji je sa oko 18 metara od gola protivnika, nakon jedne odbijene lopte, lansirao loptu u gornji desni ugao golmana Azerbejdžana i doveo Srbiju u vođstvo. Prednost je duplirao Jovan Mijatović u smiraj prvog poluvremena, nakon sjajnog lob pasa Nikole Miličića, a potom i fenomenalnog ”lažnjaka”, nakon kog mu nije bilo teško da loptu sprovede do mreže domaćina.

Drugi deo igre počeo je penalom za Azerbejdžan posle svega 20 sekundi igre. Međutim, istakao se fenomenalnom intervencijom Lazar Kaličanin i prosledio loptu u korner. Do kraja meča bilo je po nekoliko prilika na obe strane, ali su ”Orlići” održali rezultatsku prednost, pa je meč završen rezultatom 0-2. Poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. Srbija igra u oktobru, kada će dočekati Ukrajinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading