SVE JE GOTOVO! Žarko Lazetić ponovo u Bačkoj Topoli!

Autor:

Sport

15.08.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti zanimljivo!

SVE JE GOTOVO! Žarko Lazetić ponovo u Bačkoj Topoli!

Foto: Starsport

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole nastavljaju svoj evropski put susretom sa izraelskim timom Makabi iz Tel Aviva u plej-ofu za Ligu Evrope. Makabi je uspeo da se plasira u ovu fazu takmičenja eliminisavši litvanski Panevežis sa ukupnim rezultatom 5:1. Izraelska ekipa je postigla ubedljivu pobedu od 3:0 na svom terenu u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija, nakon što je već bila slavila rezultatom 2:1 u prvom meču.

Posebno interesantna činjenica je da je trener Makabija niko drugi do Žarko Lazetić, koji je do ovog leta uspešno predvodio upravo TSC iz Bačke Topole. Lazetić je doneo značajan uspeh svom bivšem timu, vodeći ih u plej-of za Ligu Evrope. Sada će se naći na suprotnoj strani, pokušavajući da svoj novi tim odvede do daljeg uspeha u evropskim takmičenjima.

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Utakmice plej-ofa između TSC-a i Makabija igraće se 22. i 29. avgusta, pružajući fudbalskim navijačima priliku da uživaju u uzbuđenjima evropskih utakmica na domaćem terenu i u gostima. Očekuje se da će ovi susreti doneti mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, dok će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile uspeh i plasirale se u grupnu fazu Lige Evrope.

Svi sa nestrpljenjem očekuje ove mečeve, a navijači TSC-a sa nestrpljenjem iščekuju susret sa svojim bivšim trenerom i izraelskom ekipom. S obzirom na dosadašnje uspehe i formu ovih timova, očekuje se da će ovi susreti biti izuzetno zanimljivi i da će doneti puno uzbuđenja ljubiteljima fudbala širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading