UČINI TO SA ZVEZDOM, ILI SE NE VRAĆAJ KUĆI: Kako je Hvang objasnio Seolu koliko je veliki srpski klub

Autor:

Sport

10.09.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusniji Korejac ostavio sunarodniku crveno-bele u amanet.

UČINI TO SA ZVEZDOM, ILI SE NE VRAĆAJ KUĆI: Kako je Hvang objasnio Seolu koliko je veliki srpski klub

Foto: Printskrin/Tviter

Hvang i Seol

Južnokorejski fudbaler In Beom Hvang doneo je odluku da napusti Crvenu zvezdu i pređe u holandski Fejnord, ostavljajući iza sebe klub, navijače i saigrače. Njegov odlazak nije prošao neprimećeno, a posebno teško je pao njegovom zemljaku Jung Vu Seolu, koji će se po povratku sa reprezentativne pauze prvi put naći u Beogradu bez Hvangovog prisustva koje mu je bilo od velike pomoći.

Republika

Foto: Starsport

Mora da se dokaže na MArakani: Seol

Tokom septembarskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Hvang i Seol su nastupali za Južnu Koreju, a njihov oproštajni razgovor predstavlja posebno emotivan momenat. Naime, Seol je uspeo da se osmehne i pecka Hvanga zbog njegovog neosvojenog KL1 titule, dok je Hvang istakao značaj korejskih igrača u Zvezdi, naglašavajući njihovu marljivost i pouzdanost.

 

 

- Moraš da osvojiš duplu krunu sa Zvezdom. Ako to ne učiniš, aerodrom će biti zatvoren i nećeš moći da se vratiš kući - našalio se Hvang sa levim bekom, na šta je ovaj izvratio: 

- Ti nikada nisi osvojio KL1 titulu, zar ne?

Hvang kaže "ne, nisam", dok se Seol osmehuje i pecka ga jer je on uspeo u tome da se okiti titulom prvaka Južne Koreje. 

Seol je takođe podelio svoje zapažanje o kulturnim razlikama između evropskih i korejskih igrača u Zvezdi, ističući da igrači u Evropi često imaju izraženije individualne kvalitete, dok korejski igrači imaju tendenciju da pažljivo prate uputstva trenera i igraju u skladu sa zahtevima. Ova zapažanja ukazuju na specifičnosti i raznolikost fudbalskih stilova i pristupa širom sveta.

Odlazak Hvang In-Beoma iz Crvene zvezde sigurno će ostaviti trag kako na terenu, tako i van njega, ali će se otvoriti nova mogućnost za njega da pokaže svoj talenat i doprinese Fejnordu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading