OVAKO NEŠTO IMA SAMO U ČELSIJU: Poslali Petrovića na pozajmicu, a onda uradili ovo!

Autor:

Sport

05.09.2024

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji potez Čelsija.

OVAKO NEŠTO IMA SAMO U ČELSIJU: Poslali Petrovića na pozajmicu, a onda uradili ovo!

Foto: Profimedia

Otkako je novi vlasnik preuzeo Čelsi, transfer politika ovog kluba iz Londona postala je predmet brojnih diskusija i kontroverzi. Mnogo novca je uloženo u ekipu, ali rezultati izostaju, a poslednji potezi oko srpskog reprezentativca Đorđa Petrovića samo su dodatno zakomplikovali situaciju.

Tokom prethodne sezone, Đorđe Petrović dobio je priliku da pokaže svoje veštine na terenu Premijer lige i uspeo je da se nametne kao značajan igrač. Međutim, ovog leta doživeo je neočekivani obrt kada je jednostavno otpisan iz tima. Iako su navijači očekivali da će pronaći rešenje za njegov status u klubu, uprava Čelsija je iznenadila javnost novim potezom.

Foto: Profimedia

Đorđe Petrović

Kako prenosi Fabricio Romano, Čelsi je pronašao rešenje za Petrovića u okviru Strazbura, gde će srpski golman braniti boje ovog francuskog kluba do kraja sezone. Međutim, ovde se priča ne završava.

Čelsi je ovog leta doveo još nekoliko golmana, što je dovelo do situacije da klub sada ima čak osam golmana u svom timu. U skladu s tim, pozajmica Đorđa Petrovića i potpisivanje novog ugovora predstavljaju bizarni potez koji je iznenadio javnost. Prema informacijama, Čelsi je spreman da potpiše novi ugovor sa Petrovićem, koji će mu pružiti mnogo bolje uslove pre nego što ode u Francusku.

Ovaj potez Čelsija sigurno će izazvati nove rasprave o njihovoj transfer politici i upravljanju igračkim kadrom, a ostaje da se vidi kako će se sve ovo odraziti na tim u narednoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading