FOTOGRAFIJA KOJA POGAĐA U SRCE SVAKOG ZVEZDAŠA! Delije položile crveno-beli šal na kovčeg Bore Đorđevića! (FOTO)

Autor:

Sport

07.09.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija u žalosti.

FOTOGRAFIJA KOJA POGAĐA U SRCE SVAKOG ZVEZDAŠA! Delije položile crveno-beli šal na kovčeg Bore Đorđevića! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Srbija danas oplakuje gubitak jednog od najvećih muzičkih talenata, Bore Čorbe, poznatog rokera i vođe grupe "Riblja Čorba". Čitava zemlja se odaje počast ovom velikanu, a danas je u Čačku održana komemoracija kojoj su prisustvovali brojni prijatelji i poštovaoci Bore Čorbe.

Na komemoraciji su se okupile mnoge poznate ličnosti među kojima su se istakli nekadašnji predsednik Vojislav Koštunica, član YU grupe Žika Jelić, kao i folk pevač Miroslav Ilić. Njihovo prisustvo svedoči o veličini muzičkog nasleđa koje je Bora Čorba ostavio za sobom i o uticaju koji je imao na domaću muzičku scenu.

 

 


Jedna od neizostavnih činjenica o Bori Čorbi jeste njegova velika ljubav prema fudbalskom klubu Crvena zvezda. Na sanduku sa njegovim posmrtnim ostacima nalazi se veliki šal Crvene zvezde, simbol koji jasno govori o njegovoj strasti prema omiljenom klubu. Bora je bio poznat kao veliki navijač Crvene zvezde koji je svoj tim bodrio širom sveta, a čak je i razmatrao mogućnost da zaigra za klub kao golman.

 

 

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

Bora Čorba je jednom prilikom otkrio da je bio golman u mladosti te da je razmatrao mogućnost da brani za Crvenu zvezdu.

Bio sam golman, malo je falilo da dođem u Crvenu zvezdu da branim, ali bi to bilo mnogo obaveza za mene. Golmani i bubnjari moraju da budu ludi, pa znate koliko ga lopta puta pogodi u glavu... A bubnjari ceo život gledaju pevača ispred sebe i kaže 'što ja nisam tamo'. Tako su propevali mnogi bubnjari, neki uspešno, neki manje. Fil Kolins je bio uspešan bubnjar, odličan. Pit Gabrijel isto i mnogi drugi - rekao je tada Bora.

Bora Čorba će ostati upamćen kao ne samo muzički genije već i kao strastveni navijač Crvene zvezde. Njegova ljubav prema klubu ostavila je neizbrisiv trag, a njegovi navijački gestovi će zauvek ostati u srcima zvezdaša širom sveta. Srbija je danas izgubila jednog od svojih najvernijih navijača, ali će se sećanje na Boru Čorbu nastaviti kroz njegovu muziku i ljubav prema Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading