NIKO NORMALAN NEĆE U JUNAJTED: Trofejni stručnjak objasnio zbog čega je odjavio "đavole!"

Autor:

Sport

09.09.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crni dani engleskog velikana.

NIKO NORMALAN NEĆE U JUNAJTED: Trofejni stručnjak objasnio zbog čega je odjavio "đavole!"

Foto: www.profimedia.rs

Zinedin Zidan, bivši trener Real Madrida, nedavno je demantovao glasine o mogućem preuzimanju trenerske pozicije u Mančester junajtedu. Španski mediji su spekulisali o interesovanju ovog engleskog kluba za Zidana, ali je on istakao da neće biti u mogućnosti da preuzme "crvene đavole" zbog jezičke barijere. 

 - Da li bih voleo da idem u Mančester junajted? Razumem engleski, ali ne govorim ga tečno. Znam da ima trenera koji idu u klubove bez da govore tamošnji jezik, ali ja radim na drugačiji način. Mnogo elemenata treba da se poklopi da pobedite, to je globalni kontekst. Znam šta je potrebno da se pobeđuje - naveo je Zidan.

Foto: Tanjug/AP

Zinedin Zidan

Zidan je takođe odbio nekoliko primamljivih ponuda od kako je napustio Real Madrid, uključujući i onu od Bajerna. Nakon što je bez posla od 2021. godine, Zidan je izrazio želju da postane selektor reprezentacije Francuske, a spekulisalo se i o mogućem preuzimanju Pari Sen Žermena.

Zidanova budućnost ostaje neizvesna, ali su njegove ambicije jasne. I dalje postoji mogućnost da postane selektor Francuske, a spekuliše se o interesovanju Pari Sen Žermena za njegove usluge. Sa velikim uspesima kao igrač i trener, Zidan sigurno ima puno toga da ponudi svetu fudbala i vreme će pokazati koja će sledeća stanica biti u karijeri ovog fudbalskog velikana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading