ŠPANCI NAM SE OBRATILI NA SRPSKOM! Prvak Evrope odleteo iz Beograda, pa poručio OVO! (FOTO)

Autor:

Sport

06.09.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon meča u Beogradu, reprezentacija Španije je otputovala za Ženevu.

ŠPANCI NAM SE OBRATILI NA SRPSKOM! Prvak Evrope odleteo iz Beograda, pa poručio OVO! (FOTO)

Foto: FOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/ bg

Fudbaleri reprezentacije Španije su u nedelju odigrali nerešeno bez golova sa reprezentacijom Srbije na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu, u okviru 1. kola A4 grupe Lige nacija. Ovaj meč je bio veoma važan za obe ekipe, a rezultat bez golova pokazuje da su se obe reprezentacije dobro borile na terenu.

Nakon meča, fudbaleri Španije su se zahvalili Beogradu na gostoprimstvu putem društvene mreže "X". U njihovoj objavi stoji poruka na srpskom jeziku uz fotografije iz glavnog grada Srbije. Ova gesta pokazuje poštovanje i zahvalnost Španaca prema domaćinima, a istovremeno je lep primer fer pleja i sportskog duha.

- Hvala ti Beograde, Ženevo stižemo - stoji u kratkoj objavi Španaca na društvenoj mreži "X", uz fotografije iz glavnog grada Srbije i ispisanu poruku na srpskom.

 

 

Nakon meča u Beogradu, reprezentacija Španije je otputovala za Ženevu, gde ih očekuje meč drugog kola ove grupe protiv reprezentacije Švajcarske. Utakmica sa Švajcarskom će biti prilika za Špance da pokažu svoju igru i pokušaju da ostvare pozitivan rezultat.

Nakon kratkog boravka u Beogradu, fudbaleri Španije su se fokusirali na naredni meč sa Švajcarskom. Ova utakmica će biti izazovna, ali Španci su spremni da pruže svoj maksimum i pokušaju da ostvare pobedu. Švajcarska reprezentacija će sigurno pružiti jak otpor, ali Španija ima kvalitetan tim i veruje u svoje sposobnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading